Boxspringset Narvik
Direct leverbaar, op afspraak.

Garantie
CBW849,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Boxspringset Narvik

De Narvik is een bekend en eenvoudig boxspringmodel.  Bij Matras Direct heeft u ALTIJD de beste prijs van Nederland! En de levertijd .. Direct natuurlijk! We zeggen zeker niet dat dit model het beste ligcomfort geeft. Maar het is nu eenmaal veel gevraagd als instapprijs. En de kwaliteit is prima. En daarom bieden wij het ook aan en wel voor de laagste prijs in Nederland, met de prijs die volgens ons past bij dit product.Deze volledig elektrisch verstelbare Scandinavische boxspringset is volledig gestoffeerd in een zwarte meubelstof.

De elektrische boxspring Narvik is uitgerust met meegestoffeerde pocketveer matrassen met 300 veren per m² en voorzien van een afdeklaag van comfortschuim.

Deze boxspring is inclusief oversized hoofdbord, en staat op twaalf ronde poten. De onderstellen zijn voorzien van krachtige motoren en bij Matras Direct altijd inclusief GRATIS meegestoffeerde matras-remmen, om verschuiving van de matrassen tegen te gaan.  


Comfort op maat

Voor een optimaal comfort zijn er veel verschillende soorten topdekmatrassen los verkrijgbaar. Met de ruime keuze uit verschillende topdekmatrassen kan er een slaapcomfort gecreëerd worden, die helemaal op de persoonlijke wensen aansluit. Het uitgebreide assortiment aan topdekmatrassen is hier te bekijken.


   

Matraskern:Pocketveer
Hardheid:Medium
Maximale belasting:85kg per ligplaats
Instaphoogte:42cm
Afmeting hoofdbord:100x140x10cm (HxBxD)


 

Kleur: Zwart
Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Splittopdekmatras Sky-Line
140x200 279,00
Topdekmatras NASA NL
70x200 38,95
Hoofdkussen Balinda Original
60x70 19,50
Topdekmatras NASA 7
70x200 49,00