Clima Balance Dekbed Dons All Year 140x200

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.Dit product wordt GRATIS verzonden!

Web Only

Garantie
CBW199,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wilt u er een leuk dekbedovertrek bij bestellen?

140x200-220 Naturel
nu: 19,95

Clima Balance Dekbed Dons All Year 140x200

Dit donzen dekbed is een All Year dekbed van 90% Arctische dons, één van de hoogste kwaliteiten dons die verkrijgbaar is. Dit dekbed is voorzien van het Nomite label wat inhoudt dat het anti-allergisch is en dus weinig/geen huisstofmijt vasthoudt. Het Clima Balance dekbed is het enige dekbed met een natuurlijke klimaateregelingssysteem waardoor warmte afgevoerd kan worden. Tevens bevat dit dekbed ook het bijzondere Hydrotransportsysteem dat ervoor zorgt dat vocht, tijdens het slapen door transpiratie ontstaan, nog effectiever opgenomen en sneller naar buiten afgevoerd wordt. Dit dekbed is niet in 4-seizoenen uitvoering leverbaar, omdat door het uitzonderlijke isolerende dons hierbij een verstikkend gevoel zou kunnen ontstaan als gevolg van warmtestuwing. Met deze eigenschappen en gebruikte materialen is dit Clima Balance donzen dekbed een van de meeste geavanceerde en hoogwaardige dekbedden.


Thermiek: de opwaartse beweging van warme lucht.


Een eenvoudige natuurwet met een verbluffend effect

Clima Balance is het eerste dekbed met een geïntegreerd tweezone-systeem: het ene zone-systeem met een donsvulling (of een andere vulling) en het andere systeem met ventilatiezones, die voor de verluchting zorgen. Clima Balance regelt automatisch de temperatuur en de vochtigheid op basis van de thermo-fyische behoeften van de slaper. Door de thermiek, het fyische verschijnsel van warme lucht die opstijgt, ontstaat na het toedekken al heel snel een persoonlijk microklimaat waarbij u zich goed voelt, en dit microklimaat wordt de hele nacht lang steeds opnieuw aangepast.


Het bijzondere ventilatie-effect:

De gevulde zones zorgen voor een aangename en vederlichte warmte, terwijl de klimaatzones - bestaande uit high-tech weefsel - het vocht samen met de stijgende warme lucht afvoeren uit de slaapholte. Dit ventilatie-effect ligt bij Clima Balance tot driemaal hoger dan bij traditionele dekbedden. De natuurlijk lucht- en vochtheidscirculatie verhindert een ophoping van warmte en vocht onder het dekbed. Het high-tech Mesh-weefsel absorbeert de vochtigheid niet maar laat het heel gemakkelijk door. Tussen de twee lagen Mesh-weefsel ontstaan luchtkamers die het ontstaan van koude zones verhinderen.


Beter in je vel dankzij een verkwikkende slaap:

Een bijzonder gevoel van welbehagen onder het Clima Balance dekbed samen met het feit dat u rustiger slaapt zorgen er voor dat de verschillende slaapfasen optimaal benut worden. Daardoor komt u geestelijk en lichamelijk tot rust zodat u 's morgens vitaler en productiever bent; u voelt zich meer in balance. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat een goede slaap een positieve invloed heeft op de afweermechanisme van het lichaam.


De belangrijkste functionele kenmerken van Clima Balance:


- een droog limaat met een ideale temperatuur in de 'slaapholte' zorgt voor een gezonde nachtrust met ongestoorde slaapfases

- natuurlijke fysische processen aan het werk

- tot 3 maal meer vochtafvoer in vergelijking met tradionele dekbedden

- geen storende ophoping van warmte

- snelle en voortdurende reactie op klimatologische verhoudingen

- zelfregulerend werkingsprincipe

- dekbedden met langere levensduur dankzij de optimale dwarsverluchting van de vulling

- luxueuze uitvoering: een fijne vulling in een dicht geweven tijk, gecombineerd met klimaatregelinszones uit een high tech Mesh weefsel.


Type dekbed:All year
Warmteklasse:2
Tijk:100% macokatoen
Vulling:90% Arctische dons


 

Kleur: Wit
Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Evolon® Kussensloop Anti-Allergisch met rits
60x70 7,49
Serang Original kussen - Puur Natuur
60x70 24,50