Kussen Essenz Air Firm
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

250,00 239,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Kussen Essenz Air Firm

Het veerkrachtige en stevige essenz air kussen


De essenz air FIRM is de op één na stevigste variant uit de collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een medium tot stevig matras slaapt en gemiddeld of iets groter dan gemiddeld van postuur bent.
De comfortlagen van essenz schuim zijn geperforeerd en de kern heeft ventilerende support springs. Altijd de juiste ondersteuning, een fijn fris gevoel en geen klemmende neksteun zoals dit bij de oude generatie neksteun kussens het geval is. Door de toevoeging van Tencel in de kussenhoes is het nog niet voldoende regulerend. Juist de unieke lagen en de kern maken dit het beste schouder en nek kussen met de  beste vocht- en temperatuur regulering. Het kussen is van nature schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend en is niet veredelt met chemische stoffen zoals dit wel vaak bij kussens gebeurt, dus 100% huidvriendelijk.  

Stap ook snel over op de nieuwste generatie drukverlagende nek en schouder vriendelijke kussens. Door de extreem goede ontluchting en zachte gelijkmatige druk krijgt de huid minder rimpels dan op een drukkend en klemmend oude generatie nek kussen.

 

DOOR U BEKEKEN
Kussen Essenz Air Firm