Kussen Essenz Air Soft
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

250,00 239,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Kussen Essenz Air Soft

Het perfecte zachte essenz air kussen


Drukverlagend, nekondersteunend, geen nekrol onder je oren gedrukt en bovendien wel ademend. Een drukverlagend kussen dat extreem goed ventileert, niet plat wordt, en continue fris blijft.
De Essenz air SOFT is het zachtste kussen uit de collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.
De comfortlagen van essenz schuim zijn geperforeerd en de kern heeft ventilerende support springs. Altijd de juiste ondersteuning, een fijn fris gevoel en geen klemmende neksteun zoals dit bij de oude generatie neksteun kussens het geval is. Door de toevoeging van Tencel in de kussenhoes is het nog niet voldoende regulerend. Juist de unieke lagen en de kern maken dit het beste schouder en nek kussen met de  beste vocht- en temperatuur regulering. Het kussen is van nature schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. En is niet veredelt met chemische stoffen zoals dit wel vaak bij kussens gebeurt, dus 100% huidvriendelijk.  
Stap ook snel over op de nieuwste generatie drukverlagende nek en schouder vriendelijke kussens. Door de extreem goede ontluchting en zachte gelijkmatige druk krijgt de huid minder rimpels dan op een drukkend en klemmend oude generatie nek kussen.

 

DOOR U BEKEKEN
Kussen Essenz Air Soft