Serang Original kussen - Puur Natuur

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.49.00 39.95


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €50,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Serang Original kussen - Puur Natuur
Vulling:Serang Kapok uit Indonesië
Tijk:100% katoen
De oude wijsheid uit het Oosten. Het echte Serang kussen (van MyPillow) zorgt voor een zogenaamde Su-Kan-Soku-Netsu, oftewel een fris hoofd en bij voorkeur warme voeten.
Wij hebben sinds de start van onze website (ca. 20 jaar terug) altijd een voorkeur gehad voor het Serang kussen. De vulling is van plantaardige Indonesische (geen plantage oogst) kapok. Voor mensen die het warm hebben of overmatig transpireren is dit een uitkomst. Het Serang kussen herstel je het best op de ouderwetse manier door het in de zon te leggen. Zo gaat dat ook bij de oogst, door zonwarmte breekt uiteindelijk ook de noot (peul)  open waar de grondstof kapok inzit. Kapok zet uit door zonlicht. Dit is echter van tijdelijke aard. Want doordat wij de langste online verkoopervaring hebben weten wij dat klanten het kussen vaker na bestellen dan andere type kussens. Na 1,5 jaar wordt het puur natuurlijke kussen in de groene container gedaan en wordt er een nieuwe frisse besteld. Let op goedkopere kapok is vaak niet beter. Plantage kapok (massa productie) wordt bespoten met pesticiden. Kapok wat uit de natuur omgeving komt is wellicht duurder maar natuurlijker.    
Het kussen wordt geproduceerd conform de hoogste kwaliteit eisen.
Serang is van het kussenmerk MyPillow die er voor zorg dragen dat de rest stoffen van de ruwe kapok wordt gebruikt als grondstof voor soda en olie.  

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Evolon Kussensloop Anti-Allergisch met rits
60x70 7.95
Kussenvulling Kapok
250 gram 9.95
Molton Kussenslopen met Rits (2 pack)
60x70 9.50
Molton Kussensloop (set van 2)
60x70 9.50
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s