Serang Original kussen - Puur Natuur
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

49,00 24,50


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Serang Original kussen - Puur Natuur
Wij hebben sinds de start van onze website (ca. 20 jaar terug) altijd een voorkeur gehad voor het Serang kussen. De vulling is van plantaardige Indonesische ( geen plantage oogst) kapok. Voor mensen die het warm hebben of overmatig transpireren is dit een uitkomst. Het Serang kussen herstel je het best op de ouderwetse manier door het in de zon te leggen. Zo gaat dat ook bij de oogst, door zonwarmte breekt uiteindelijk ook de noot (peul)  open waar de grondstof kapok inzit. Kapok zet uit door zonlicht. Dit is echter van tijdelijke aard. Want doordat wij de langste online verkoopervaring hebben weten wij dat klanten het kussen vaker na bestellen dan andere type kussens. Na 1,5 jaar wordt het puur natuurlijke kussen in de groene container gedaan en wordt er een nieuwe frisse besteld. Let op goedkopere kapok is vaak niet beter. Plantage kapok (massa productie) wordt bespoten met pesticiden. Kapok wat uit de natuur omgeving komt is wellicht duurder maar natuurlijker.    
Het kussen wordt geproduceerd conform de hoogste kwaliteit eisen.
Serang is van het kussenmerk MyPillow die er voor zorg dragen dat de rest stoffen van de ruwe kapok wordt gebruikt als grondstof voor soda en olie.  

De oude wijsheid uit het Oosten. Het echte Serang kussen (van MyPillow) zorgt voor een zogenaamde Su-Kan-Soku-Netsu , oftewel een fris hoofd en bij voorkeur warme voeten.

Vulling:Serang Kapok uit Indonesië
Tijk:100% katoen
Afmeting:60x70cm

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Evolon® Kussensloop Anti-Allergisch met rits
60x70 7,49
Kussenvulling Kapok
250 gram 7,50
Molton Kussensloop (set van 2)
60x70 9,50
DOOR U BEKEKEN
Serang Original kussen - Puur Natuur