Betaal mogelijkheden


De vermelde prijzen zijn altijd inclusief BTW.
Uw online aankopen kunt u bij Matrasdirect.nl betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal / PayPal / Creditcard / Mister Cash

  • Met iDeal kunt u gemakkelijk en veilig uw online aankopen afrekenen, in uw vertrouwde Internetbankier omgeving van uw eigen bank
  • Betalen is ook mogelijk via het saldo van uw PayPal-rekening.
  • Wij accepteren creditcard betalingen van Visa en Mastercard.
  • Belgische klanten kunnen betalen via Mistercash.

AfterPay

AfterPay voert voor www.matrasdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Betaal mogelijkheden

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s