Slaapgarantie


De slaapadviseurs van Matrasdirect.nl gaan graag met jou op zoek naar het matras dat voldoet aan al je wensen en behoeftes. Als onverhoopt toch blijkt dat dit nieuwe matras niet aan de verwachtingen voldoet, kun je bij aanschaf in de winkel van het Matrasdirect.nl slaapgarantie pakket, zonder problemen het matras binnen 10 weken proefslapen omruilen. De slaapadviseurs van Matrasdirect.nl gaan dan opnieuw samen op zoek naar het matras waar je wel  jaren lang met plezier op slaapt.

Om hygiënische redenen is de slaapgarantie van 10 weken alleen van kracht bij aanschaf van een slaapgarantie textielpakket, bestaande uit 2 moltons en een matrasonderlegger. Wanneer er een langere tijd dan 10 week gewenst is, kan dat in overleg met de slaapadviseurs van Matrasdirect.nl.

Voorwaarden:

  • Online aankopen kunnen alleen in overleg met een Matrasdirect.nl vestiging omgeruild worden
  • Matrassen dienen in schone en onbeschadigde staat retour te komen
  • Slaapgarantie is van toepassing bij matrassen met een minimale stuksprijs van €500,-

Matrassen die terugkomen uit de slaapgarantie worden tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht in de outletcentra. Zoekt u voor betrekkelijk weinig geld een goed matras? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van onze outletcentra.
U kunt onze extra grote outlet-afdelingen vinden bij:

  • Matrasdirect Genemuiden
  • Matrasdirect Dronten
  • Matrasdirect Wolvega

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s