Slaapgarantie


De slaapadviseurs van Matrasdirect.nl gaan graag met jou op zoek naar het matras dat voldoet aan al je wensen en behoeftes. Om er zeker van te zijn dat dit matras je de juiste ondersteuning en ligcomfort biedt die jij er van verwacht kun je kiezen voor een Slaapgarantie. Deze slaapgarantie houdt in dat je 10 weken de tijd krijgt om aan je nieuwe matras te wennen. (Want ondanks dat je een nieuw matras aanschaft welke precies bij je past heeft je lichaam vaak wat tijd nodig om te wennen aan die nieuwe, juiste lighouding). Als tegen het einde van die periode blijkt dat die gewenning niet in treed. Gaan de slaapadviseurs van Matrasdirect.nl opnieuw samen met jou op zoek naar het matras waar je wel jaren lang met plezier op slaapt.

Om hygiënische redenen is de slaapgarantie van 10 weken alleen van kracht bij aanschaf van een slaapgarantie textielpakket, bestaande uit 2 moltons en een matrasonderlegger. Wanneer er een langere tijd dan 10 week gewenst is, kan dat in overleg met de slaapadviseurs van Matrasdirect.nl.

Voorwaarden:

  • De omruil garantie is alleen van kracht bij aankoop in één van onze winkels en wanneer bij de aankoop één van onze adviseurs is geraadpleegd en dit duidelijk op de aankoopbon wordt vermeld.
  • Matrassen dienen in schone en onbeschadigde staat retour te komen
  • Slaapgarantie is van toepassing bij matrassen met een minimale stuksprijs van €500,- voor een 1-persoons matras en €1000,- voor een 2-persoons matras
  • Wanneer mogelijk wordt enkel het interieur van het matras vervangen

Matrassen die terugkomen uit de slaapgarantie worden tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht in de outletcentra. Zoekt u voor betrekkelijk weinig geld een goed matras? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van onze outletcentra.
Je kan onze extra grote outlet-afdelingen vinden bij:

  • Matrasdirect.nl Genemuiden
  • Matrasdirect.nl Dronten
  • Matrasdirect.nl Wolvega
  • Matrasdirect.nl Klazienaveen

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s