Veiliger slapen


Matrasdirect.nl werkt voornamelijk met de betere comfort schuimen geproduceerd in de Benelux en met zo veel mogelijk textielsoorten die ook het  ÖKO TEX 100 klasse 1 label dragen.
Maar wat betekent dit nu concreet voor u?

Veilig slapen

Als het goed is, ligt u acht uur per dag in je bed. Dat is niet gering. Goed slapen is een garantie op een goed en energiek leven. Dat kan natuurlijk alleen in een bed dat perfect op uw lichaam is afgesteld. Maar het is net zo belangrijk dat u weet uit welke materialen het matras vervaardigd is. Wanneer u  zoveel tijd in uw bed doorbrengt, wilt u niet dat er stoffen in de materialen verscholen zitten die u gezondheid kunnen schaden. 

Wat is ÖKO TEX?

ÖKO TEX voert uniforme tests uit op grondstoffen, half afgewerkte producten en eindproducten in onze  textiel en comfortschuim sectoren. Concreet betekent dit dat ÖKO TEX meer dan 100 specifieke tests uitvoert om na te gaan of er schadelijke stoffen aanwezig zijn in het product. Onafhankelijke researchinstellingen voeren deze tests uit. Behaalt het product dit label dan kan men er vanuit gaan dat het product enerzijds op een verantwoorde en veilige manier geproduceerd werd en dat het geen schadelijke stoffen bevat.

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s