Waarin Matrasdirect.nl ook uniek is


De MD Plaza stores en enkele premium shops hebben tevens een specialisatie met bedden uit het absolute topsegment van de markt. Deze bedden worden exclusief in de showroom aangeboden.
Het gaat om handgemaakte en zeer sfeervolle boxspring bedden, biologische en andere handgemaakte matrassen en de meest luxe topdek matrassen verkrijgbaar in de wereld. Uniek, want het is meer dan de helft voordeliger dan elders in Europa. Door grotendeels bij Nederlandse maar ook deels bij andere zeer gerenommeerde beddenbouwers uit Italië, Frankrijk en Engeland gegarandeerde afname afspraken te maken zakt de kostprijs met 30%. Door niet mee te doen met de kostbare marketing labels besparen we 40%. Tevens betaalt MD deze fabrieken binnen 2 werkdagen. Hiermee wordt nog eens 4% extra korting verdiend. Daarom kan MD het 50 tot 70% goedkoper aanbieden dan anderen. Jarenlang slapen in hetzelfde bed als in de meest luxe hotelsuite uit het topsegment. En dat voor de voor de prijs van 1 nacht!
Wij weten uit ervaring en natuurlijk van onze meest kritische klanten dat men dit nergens anders kan vinden zonder honderden euro’s meer te betalen. Klanten zijn blij en tevreden en het grootste deel van de nieuwe klanten komt op aanraden van een bekende. Een betere reclame is er niet. Wij als CBW erkende specialist met ruim 20 jaar ervaring zeggen dan ook kijk en vergelijk zoveel je wilt. Beter is er niet te koop. Alleen net zo goed.

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s