Slaapgarantie


De medewerkers van Matrasdirect.nl gaan graag met u op zoek naar het matras dat voldoet aan uw wensen en behoeftes. Als onverhoopt toch blijkt dat uw nieuwe matras niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u bij aanschaf van het Matras Direct slaapgarantie pakket, zonder problemen het matras binnen 6 weken proefslapen onruilen. Onze medewerkers gaan dan opnieuw met u opzoek naar het matras waar u jaren lang met plezier op slaapt. Om hygiënische redenen is de slaapgarantie van 6 weken alleen van kracht bij aanschaf van een slaapgarantie textielpakket, bestaande uit 2 moltons en een antislip matrasonderlegger.  
Het textielpakket bestaat uit een antislip beschermmat en een setje moltons. Met het textielpakket heeft u niet alleen 6 weken slaapgarantie, uw matras is ook jaren extra beschermd tegen vocht, vuil en slijtage!
Voorwaarden:
- Online aankopen kunnen alleen in een Matrasdirect.nl vestiging omgeruild worden
- Ingangsdatum van de 6 weken slaapgarantie is de dag van afhalen/bezorgen
- Matrassen mogen maximaal 2x geruild worden
- Geldteruggave vindt altijd plaats in de vorm van goederen of een waardebon
- Matrassen dienen in schone en onbeschadigde staat retour te komen
- Slaapgarantie is niet van toepassing op outlet matrassen
- Slaapgarantie is van toepassing bij matrassen met een minimale stuksprijs van €300,-

Matrassen die terugkomen uit de slaapgarantie worden tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht in de outletcentra. Zoekt u voor betrekkelijk weinig geld een goed matras? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van onze outletcentra.

U kunt onze extra grote outlet-afdelingen vinden bij:
- Matrasdirect.nl Genemuiden
- Matrasdirect.nl Dronten
- Matrasdirect.nl Wolvega