Veilig Slapen Baby Protection Plus Matrasbeschermer

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.39.00 19.00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Veilig Slapen Baby Protection Plus Matrasbeschermer

Deze veilige matrasbeschermer Protection plus uit ons SafeSleeper concept zorgt ervoor dat je baby de hele nacht door veilig en hygiënisch slaapt. De open 3D structuur van de matrasbeschermer zorgt ervoor dat baby's vrij kunnen ademen en het niet te warm krijgen in hun bedje. Een absorberende laag in de matrasbeschermer neemt alle vocht op terwijl de luchtcirculatie ervoor zorgt dat dit vocht ook weer snel verdampt.
De speciale, luchtdoorlatende structuur maakt van ieder babybedje een veilige en gezonde slaapomgeving.

Vrij ademen

Deze matrasbeschermer laat een slapende baby in alle vrijheid ademen. En het voorkomt het ontstaan van bacteriën in het matrasje.

Veilig slapen

Onderzoek heeft uitgewezen dat baby`s het best op hun rugje slapen. Zodra ze zich kunnen draaien, gebeurt het echter vaak dat ze zich op hun buikje rollen. Dankzij de perfecte luchtdoorlaatbaarheid van deze matrasbeschermer kan de baby zelfs in buikligging ongehinderd blijven ademen.

Direct weer droog

Al het vocht (uit luier of spugen) verdwijnt onmiddellijk door de open honingraatstructuur van de bovenlaag naar een diepere absorberende laag. De lucht in de bovenlaag zorgt voor een snelle verdamping, zodat de baby droog en comfortabel ligt. Dus ook geen huidirritaties.

Anti bacterieel

Vocht dat in de matras kan doordringen, vormt daar een broeihaard van bacteriën. Uit onderzoeken blijkt ook dat deze bacteriën zeer gevaarlijk zijn voor jonge baby`s . Deze matrasbeschermer heeft daarom een ondoordringbare beschermlaag onder de open oppervlaktestructuur. Diverse soorten vocht kunnen dus niet in de matras terechtkomen. Na een wasbeurt op 60 °C zijn alle bacteriën onschadelijk gemaakt.

Niet meer zweten

Het is algemeen bekend dat je je kindje in bed niet te warm moet aankleden. Baby`s krijgen het snel te warm en gaan dan zweten. Dankzij deze matrasbeschermer blijft de lichaamstemperatuur van de baby in goede balans. In de open oppervlaktestructuur kan de lucht namelijk vrij circuleren. De matrasbeschermer voert warme lucht af en verse lucht aan. Hierdoor geniet je baby van een uitgebalanceerd slaapklimaat, zonder zweten.

Anti allergisch

Een ondoordringbare beschermlaag in deze matrasbeschermer zorgt ervoor dat de niets in het matras kan doordringen.

Eenvoudig wasbaar:

Wasbaarop 60°. Hierdoor wordt deze niet alleen schoon maar worden huismijt en bacteriën onschadelijk gemaakt.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
SafeSleeper Hoeslaken
40x80x5 8.83
SafeSleeper Revolution Pack
40x80x5 39.00
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s