Drukverlagend Matras Essenz 1
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
Luxe

2.399,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wist u dat met een Molton uw matras tot wel 2 maal langer mee kan gaan?

140x220 Wit
nu: 25,95

Drukverlagend Matras Essenz 1
Hoogwaardig matras uit de topcollectie Essenz®, met een basis kern van Dreamex plus comfort schuim en een 7cm dikke afdeklaag van drukverlagend essenz schuim (traagschuim). Met de eigenschap om perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en drukpunten te verminderen.

Het Essenz 1 matras is gemaakt van een uniek Nederlands drukverlagend visco elastisch slow foam dat zich automatisch vormt naar de contouren van uw lichaam. Uw hele lichaam neemt een ontspannen houding aan, de bloeddoorstroming wordt verbeterd, spieren en zenuwen worden minder belast en u slaapt rustiger. Zo heeft u meer energie voor de dag. Een doordacht lucht- en vochtlabyrint is aanwezig om uw lichaam op de juiste temperatuur te houden en het vochtverlies te kanaliseren.

Het matras is voorzien van een tijk met een koolstofdraad dat beschermd wordt door een mantel van nylon. Hiermee glijdt de elektrische lading (E-smog) van de slaper af waardoor de slaap dieper en rustiger wordt. De zachte tijk is stofafstotend, perfect wasbaar en behoudt zijn werking.

De Essenz® collectie

Deze drukverlagende collectie bestaat uit kussens, matrassen en topdekmatrassen. Alle producten zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en met de grootst mogelijke zorg voor u ontwikkeld. Wij kunnen dan ook garanderen dat de Essenzproducten vrij zijn van schadelijke stoffen.

Matrasdikte:22cm
Hardheid:Stevig met drukverlagende toplaag
Maximale belasting:125kg
Matraskern:Dreamex plus
Afdeklaag:Drukverlagend Visco-Slow
Densiteit nasa:D65 (Essenz High end)

Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare boxsprings en lattenbodems. In combinatie met een boxspring heeft u het beste slaapsysteem. Bij het gebruik van een lattenbodem adviseert
Matras Direct - voor de beste ondersteuning - een hoogwaardige lattenbodem met 28 latten of meer. Bij voorkeur met een overliggende of op het frame liggende kap.


De hardheid van dit matras t.o.v. de andere MD collectie matrassen.  

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Katoen Jersey
160x200 17,95
Antislip Matrasonderlegger
140x200 20,95
Molton Hoeslaken
140x220 25,95
DOOR U BEKEKEN
Drukverlagend Matras Essenz 1