Drukverlagend Matras Essenz 3
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
Luxe

2.149,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wist u dat met een Molton uw matras tot wel 2 maal langer mee kan gaan?

120x200 Wit
nu: 18,50

Drukverlagend Matras Essenz 3
Hoogwaardig matras uit de topcollectie Essenz®. De drie uitvoering heeft de eigenschap om perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en drukpunten te verminderen.
Dit matras is ontwikkeld vanwege de grote vraag naar drukverlagende matrassen, maar ook het nadeel van alle bekende merken drukverlagende matrassen aan te pakken. Bij de Essenz 3 kunt u wel makkelijk keren tijdens de slaap. Bij de Essenz 3 zakt je niet te ver weg na verloop van tijd. En het is een van de best ventilerende uitvoeringen verkrijgbaar in de markt.
De essentie is de unieke Essenz® comfortlaag. Deze zorgt er voor dat hinderlijke drukpunten worden verminderd. Zacht waar u het wenst, en ondersteuning waar u het nodig heeft. De Airstream-space onderzijde die doorloopt tot halverwege de zijkant zorgt voor een optimale ventilatie. De basis kern is een goed ondersteunde pocketspring met 9 zones die elk zorg dragen dat u nooit te ver wegzakt maar altijd actieve tegendruk krijg, alsof u wordt gedragen.
De druk op het lichaam is overal hetzelfde dit geeft een heerlijk comfortabel gevoel.
Een doordacht lucht- en vochtlabyrint is in het matras aanwezig om uw lichaam op de juiste temperatuur te houden en het vochtverlies te kanaliseren. De luxe hoes van het matras is antistatisch en antibacterieel.
De Essenz 3 is zonder twijfel het meest verfijnde slaapsysteem binnen het topsegment.

Opbouw van het Essenz 3 matras

A.

2cm Essenz DBL comfortlaag - voor intense zachtheid en Cloudy touch.

B.

Afdeklaag van essenz medium foam.

C.

Kern van zeer veerkrachtig HR Schuim in combi met een speciaal ontwikkeld basepocket interieur met flexfiber drukverdeler. De ondersteuninglaag is voorzien van een natuurlijk rasterwerk welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een goede luchtdoorstroming.

D.

2.5 cm dempingslaag van High Resilience foam. Dus past op ieder type bodem

De Essenz® collectie

De drukverlagende  collectie bestaat uit kussens, matrassen en topdekmatrassen. Alle producten zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en met de grootst mogelijke zorg voor u ontwikkeld. Wij kunnen dan ook garanderen dat de Essenzproducten vrij zijn van schadelijke stoffen.
Matrasdikte:26cm
Hardheid:Medium-Firm- Soft touch
Maximale belasting:125kg
Matraskern:HR Schuim / Multi Base Pocketspring / Essenz / DBL Touch / Multi base pocketspring
Afdeklaag:Drukverlagend Visco Slow Foam
Densiteit traagschuim:D65 (Essenz High end)
Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare bedbodems. Bij het gebruik van een lattenbodem wordt geadviseerd een lattenbodem te gebruiken met 28 latten of meer voor de beste ondersteuning.

Hoogwaardig matras uit de topcollectie Essenz®, met een basis kern van speciale pocketveren en een 7cm dikke afdeklaag van drukverlagend  Essenz schuim (visco-elastisch). Met de eigenschap om perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en drukpunten te verminderen. In tegenstelling tot vele andere bekende merken drukverlagend, ventileert een Essenz matras wel voldoende. En nog wel het meest belangrijk , het voorkomt het te ver doorzakken van de heup tijden de nachtrust. Dit is een groot pluspunt t.o.v. vele andere merken drukverlagende matrassen.

De comfortzone indeling houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van de verschillende delen van het lichaam. Een doordacht lucht- en vochtlabyrint is aanwezig om het lichaam op de juiste temperatuur te houden en het vochtverlies te kanaliseren. Dit matras hoeft niet op speciale bodems. Het is zo ontwikkeld dat het perfect geschikt is voor boxspring bedden. Maar ook voor lattenbodems. Veel mensen kiezen voor het Essenz matras als vervanging voor hun verouderde boxspringmatrassen en topdek matrassen. Dus eenvoudig toegepast op het bestaande boxspring of lattenbodem bed.  

Het matras is voorzien van een tijk met een koolstofdraad dat beschermd wordt door een mantel van nylon. Hiermee glijdt de elektrische lading (E-smog) van de slaper af waardoor de slaap dieper en rustiger wordt. De zachte tijk is stofafstotend, perfect wasbaar en behoudt zijn werking.

De Essenz® collectie

Deze drukverlagende collectie bestaat uit kussens, matrassen en topdekmatrassen. Alle producten zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en met de grootst mogelijke zorg voor u ontwikkeld. Wij kunnen dan ook garanderen dat de Essenzproducten vrij zijn van schadelijke stoffen.

Matrasdikte:22cm
Hardheid:Medium met drukverlagende toplaag
Maximale belasting:125kg
Matraskern:Dreamex plus / Pocketinside-Essenz
Afdeklaag:Drukverlagend Visco-Slow
Densiteit nasa:D65 (Essenz High end)

Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare boxsprings en lattenbodems. In combinatie met een boxspring heeft u het beste slaapsysteem. Bij het gebruik van een lattenbodem adviseert
Matras Direct - voor de beste ondersteuning - een hoogwaardige lattenbodem met 28 latten of meer. Bij voorkeur met een overliggende of op het frame liggende kap.


De hardheid van dit matras t.o.v. de andere MD collectie matrassen.  

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Antislip Matrasonderlegger
120x200 24,95
Traagschuimkussen Essenz 2
40x60 219,00
DOOR U BEKEKEN
Drukverlagend Matras Essenz 3