Drukverlagend Matras Essenz 3
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


2.149,00 1.074,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Drukverlagend Matras Essenz 3
Hoogwaardig matras uit de topcollectie Essenz®. De drie uitvoering heeft de eigenschap om perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en drukpunten te verminderen.
En is ontwikkeld vanwege de grote vraag naar drukverlagende matrassen. Maar ook het nadeel van alle bekende merken drukverlagende matrassen aan te pakken. Bij de Essenz 3 kunt u wel makkelijk keren tijdens de slaap. Bij de Essenz 3 zakt je niet te ver weg na verloop van tijd. En het is een van de best ventilerende uitvoeringen verkrijgbaar in de markt.
De essentie is de unieke Essenz® comfortlaag. Deze zorgt er voor dat hinderlijke drukpunten worden verminderd. Zacht waar u het wenst, en ondersteuning waar u het nodig heeft. De Airstream-space onderzijde die doorloopt tot halverwege de zijkant zorgt voor een optimale ventilatie. De basis kern is een goed ondersteunde pocketspring met 9 zones die elk zorg dragen dat u nooit te ver wegzakt maar altijd actieve tegendruk krijg, alsof u wordt gedragen.
De druk op het lichaam is overal hetzelfde dit geeft een heerlijk comfortabel gevoel.
Een doordacht lucht- en vochtlabyrint is in het matras aanwezig om uw lichaam op de juiste temperatuur te houden en het vochtverlies te kanaliseren. De luxe hoes van het matras is antistatisch en antibacterieel.
De Essenz 3 is zonder twijfel het meest verfijnde slaapsysteem binnen het topsegment.

Opbouw van het Essenz 3 matras

A.

2cm Essenz DBL comfortlaag - voor intense zachtheid en Cloudy touch.

B.

Afdeklaag van essenz medium foam.

C.

Kern van zeer veerkrachtig HR Schuim in combi met een speciaal ontwikkeld basepocket interieur met flexfiber drukverdeler. De ondersteuninglaag is voorzien van een natuurlijk rasterwerk welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een goede luchtdoorstroming.

D.

2.5 cm dempingslaag van High Resilience foam. Dus past op ieder type bobem

De Essenz® collectie

De drukverlagende  collectie bestaat uit kussens, matrassen en topdekmatrassen. Alle producten zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en met de grootst mogelijke zorg voor u ontwikkeld. Wij kunnen dan ook garanderen dat de Essenzproducten vrij zijn van schadelijke stoffen.
Matrasdikte:26cm
Hardheid:Medium-Firm- Soft touch
Maximale belasting:125kg
Matraskern:HR Schuim / Multi Base Pocketspring / Essenz / DBL Touch / Multi base pocketspring
Afdeklaag:Drukverlagend Visco Slow Foam
Densiteit traagschuim:D65 (Essenz High end)
Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare bedbodems. Bij het gebruik van een lattenbodem wordt geadviseerd een lattenbodem te gebruiken met 28 latten of meer voor de beste ondersteuning.

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Traagschuimkussen Essenz 2
40x60 144,00
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s