Kindermatras Dreumes

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.49.95


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €50,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Kindermatras Dreumes
Matrashoogte:12 cm
Kern:comfortschuim
Tijk:Anti allergisch, afritsbaar en wasbaar

Baby/Kleutermatras van goed ventilerend comfortschuim, anti-allergisch en van Nederlands fabricaat.

Geen risico bij kindermatras

Als je voor een Nederlands geproduceerd kindermatras wilt kiezen ben je bij Matrasdirect.nl aan het juiste adres. Dan hoef je geen zorgen te maken of er eventuele giftige stoffen in het schuim of stoffering zitten. Op dit moment worden door grote concerns veel kinder- en babymatrassen geïmporteerd uit bijvoorbeeld China. Ondanks deze ontwikkelingen in de markt weet Matrasdirect.nl nog steeds de voordeligste te zijn met Nederlandse kwaliteit hoogwaardige matrassen.

Een echt goed kindermatras, en wellicht het meest verkochte kindermatras, is zonder twijfel Kindermatras Dreumes.

Schadelijke stoffen in baby- en kindermatrassen

Slapen is niet alleen belangrijk voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Kinderen zijn volop in de groei en bezig met hun ontwikkeling en hebben daarom hun slaap nog harder nodig. Een echt goed en veilig matras is dan ook, net als voor een volwassene, bijzonder belangrijk. Een recent onderzoek, uitgevoerd door de universiteit van Texas, heeft aangetoond dat veel baby- en kindermatrassen aanzienlijke hoeveelheden schadelijke stoffen “uitademen”. De concentratie van deze schadelijke stoffen blijken 3 cm boven het matras(je) veel hoger en duidelijker aanwezig te zijn dan bijvoorbeeld in het midden van de slaapkamer. Kleine kinderen en baby’s slapen gemiddeld zo’n 14 a 18 uur per dag en ademen deze schadelijke stoffen dus meer dan de helft van de tijd in.

Schadelijkheid VOC’s in baby- en kindermatrassen

Andere onderzoeken toonden al eerder aan dat chronische blootstelling aan zelfs nog lagere doses VOC’s zoals uit benzine, verf maar ook uit reinigingsmiddelen het risico op longinfectie, allergieën en astma bij kleine kinderen enorm vergroot. De in de baby- en kindermatrasjes aangetroffen schadelijke VOC’s zijn onder andere het giftige 2-ethylhexanoic acid en Fenol, waarvan de Europese Commissie aan heeft gegeven dat deze chemische stof de ontwikkeling verstoort. De Schuimproducenten van Matrasdirect.nl in de Benelux werken volgens de meest strenge eisen.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Evolon Babymatrashoes Anti-Allergisch
60x120 14.95
Kinderhoofdkussen
60x70 14.50
SafeSleeper Hoeslaken
60x120x11 10.93
Veilig Slapen Baby Protection Plus Matrasbeschermer
60x120 29.00
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s