Kindermatras Dreumes 70x140x12
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

59,95


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wist u dat met een Molton uw matras tot wel 2 maal langer mee kan gaan?

70x140-150 Wit
nu: 11,95

Kindermatras Dreumes 70x140x12
Baby/Kleutermatras van goed ventilerend comfortschuim met een afritsbare tijk, van Nederlands fabricaat en anti-allergisch.

Geen risico bij  kindermatras

Als je voor een Nederlands geproduceerd kindermatras wilt kiezen ben je bij Matrasdirect.nl aan het juiste adres. Dan hoef je geen zorgen te maken of er eventuele giftige stoffen in het schuim of stoffering zitten. Op dit moment worden door grote concerns veel kinder- en babymatrassen geïmporteerd uit bijvoorbeeld China. Ondanks deze ontwikkelingen in de markt weet Matrasdirect.nl nog steeds de voordeligste te zijn met Nederlandse kwaliteit hoogwaardige matrassen.
Een echt goed kindermatras, en wellicht het meest verkochte kindermatras, is zonder twijfel Kindermatras Dreumes.

Schadelijke stoffen in baby- en kindermatrassen

Slapen is niet alleen belangrijk voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Kinderen zijn volop in de groei en bezig met hun ontwikkeling en hebben daarom hun slaap nog harder nodig. Een echt goed en veilig matras is dan ook, net als voor een volwassene, bijzonder belangrijk. Een recent onderzoek, uitgevoerd door de universiteit van Texas, heeft aangetoond dat veel baby- en kindermatrassen aanzienlijke hoeveelheden schadelijke stoffen “uitademen”. De concentratie van deze schadelijke stoffen blijken 3 cm boven het matras(je) veel hoger en duidelijker aanwezig te zijn dan bijvoorbeeld in het midden van de slaapkamer. Kleine kinderen en baby’s slapen gemiddeld zo’n 14 a 18 uur per dag en ademen deze schadelijke stoffen dus meer dan de helft van de tijd in.

Schadelijkheid VOC’s in baby- en kindermatrassen

Andere onderzoeken toonden al eerder aan dat chronische blootstelling aan zelfs nog lagere doses VOC’s zoals uit benzine, verf maar ook uit reinigingsmiddelen het risico op longinfectie, allergieën en astma bij kleine kinderen enorm vergroot. De in de baby- en kindermatrasjes aangetroffen schadelijke VOC’s zijn onder andere het giftige 2-ethylhexanoic acid en Fenol, waarvan de Europese Commissie aan heeft gegeven dat deze chemische stof de ontwikkeling verstoort. De Schuimproducenten van Matrasdirect.nl in de Benelux werken volgens de meest strenge eisen.

Hoogte: 12cm.

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Evolon® Babymatrashoes Anti-Allergisch
70x140 16,95
Molton Babymatras 70x150
70x140-150 11,95
DOOR U BEKEKEN
Kindermatras Dreumes 70x140x12