Koudschuim NL Matras

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.142.00 109.00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €50,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Koudschuim NL Matras
Hoogte:17 cm
Kern:Koudschuim HR
Tijk:Anti allergisch en wasbaar
Hardheid | Comfort klasse
: H3
Maximaal draagvermogen:100 kg

Het koudschuimmatras NL is gemaakt van het beste hoogwaardige koudschuim HR met een basis densiteit van HR42 heeft het een medium comfort. Het matras zorgt voor een goede ondersteuning door de puntelasticiteit en veerkracht van het opencellige koudschuim. Door deze open celstructuur kan dit Koudschuimmatras uitstekend vocht afvoeren en warmte goed isoleren.

Het matras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt en kan op beide zijden beslapen worden met een maximum geadviseerde belasting tot 100 kilogram. Het Koudschuim NL matras is tijdelijk in de speciale jubileum prijs aktie maten verkrijgbaar. Zoals 80x200 , 90x200 en 140x200. De PLUS uitvoering is 20 cm. dus 3 cm hoger dan de NL uitvoering. Dit is puur voor de extra levensduur en de zeer luxe kwaliteit hoes. Deze hoes is de meest luxe en sterkste kwaliteit verkrijgbaar. Bij de rits is het GEHEEL DUBBEL GESTIKT. Dit matras nog dikker maken dan 20 cm. is dan ook echt onzinnig. Ook een veel gekozen optie ( veel betere optie) is de 17 cm. Koudschuim NL of de 20 cm. Koudschuim Plus matras met een extra topdekmatras. Dit heeft meer voordelen. Door gebruik van de topper is er een langere levensduur voor het matras. Je kunt van comfort wisselen met gebruik van toppers. De super power van het koudschuim matras met een comfort laag zoals jouw het beste bevalt. Je kunt een topdek hoes eenvoudiger reinigen. En ook vaker vervangen. Door gebruik te maken van een topdekmatras gaat je matras ook nog eens 2x langer mee. En dan te denken dat deze Koudschuim matrassen de allerbeste online verkrijgbaar zijn. Een levensduur van 10 jaar is geen probleem.

Koudschuim NL. Waarom is deze de beste keus?

  • Koudschuim, ook vaak HR schuim genoemd, is een bijzonder veerkrachtig en elastisch type polyuretaanschuim. De term koudschuim is afkomstig van ‘cold cure moulding’. Bij deze productietechniek worden schuimonderdelen in onverwarmde mallen geproduceerd.

Het koudschuim dat in de matrassen van Matrasdirect.nl worden gebruikt is echter niet afkomstig uit mallen. Het schuim wordt geproduceerd in grote ‘broden’ van ca. 200 cm breed en 110 cm hoog. Vanuit deze broden worden vervolgens de benodigde schuimonderdelen gesneden. Voordat koudschuim geschikt is voor verwerking, wordt het schuim eerst nog ‘gecrushed’. Het crushen is een procédé waarbij de schuimblokken door een grote wals worden gehaald. Tijdens het crushen breken de cellen open, en krijgt het schuim zijn veerkrachtige en ventilerende eigenschappen. Dit maakt de unieke Koudschuim NL en Koudschuim Plus tot het beste op het gebied van normale koudschuim matrassen.

Matras direct is de oudste online aanbieder van schuimmatrassen uit de Benelux. Bij Matrasdirect worden alleen de beste kwaliteiten toegepast geproduceerd zoals de HR varianten, Dreamex, Pegasus en alle betere kwaliteiten koudschuim NL en de koudschuim plus. Matras Direct ziet er op toe dat er tijdens de productie van deze koudschuim kwaliteiten uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van veilige leveranciers wordt gebruikt. De schuimen zijn bovendien Oko-Tex 100 gecertificeerd: jaarlijks worden schuimmonsters getest om zo te waarborgen dat het schuim geen schadelijke stoffen bevat.

Koudschuim of HR schuim? De alternatieve benaming voor koudschuim is HR schuim. HR staat voor ‘High Resilience’, ofwel schuim met een hoge veerkracht. HR schuim is dus exact hetzelfde type schuim als koudschuim. Er is online veel voordelige import te koop. Wanneer je een Koudschuim NL of een Koudschuim Plus bij Matrasdirect besteld ben je verzekerd van de beste 100% Nederlandse topkwaliteit.

De Koudschuim plus matras eigenschappen:

  • Het Koudschuim Plus matras is een matras met een hoge veerkracht en elasticiteit in vergelijking tot standaard HR en koudschuim matrassen. Hierdoor is de koudschuim plus extra sterk en comfortabel.
  • Het Koudschuim Plus matras heeft een hoge conformiteit: het schuim past zich uitstekend aan de lichaamscontouren aan, en geeft krachtige en optimale ondersteuning.
  • Het Koudschuim Plus matras is duurzaam en behoud langer zijn veerkracht.
  • De celstructuur van dit hoogwaardige HR schuim is enigszins onregelmatig en behoorlijk open. De open celstructuur zorgt er voor dat dit type matras zeer goed ademt en goed vocht afvoert.

De Matrasdirect.nl matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatieprogramma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim.

Matrasdirect.nl kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in dit artikel is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:

  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen

Als je bij Matrasdirect.nl koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect al meer dan 20 jaar de online voorloper.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Katoen Jersey
90x200 14.95
Z-LINE 4-seizoenen Dekbed
140x200 44.95
Molton Hoeslaken
90x200 17.95
Hoofdkussen Balinda Original
60x70 29.95
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s