Koudschuim PLUS Matras
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

129,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wist u dat met een Molton uw matras tot wel 2 maal langer mee kan gaan?

80x200 Wit
nu: 13,50

Koudschuim PLUS Matras
Het koudschuimmatras Plus is gemaakt van het beste hoogwaardige koudschuim HR, met een basis densiteit van HR42 heeft het een medium comfort. Het matras zorgt voor een goede ondersteuning door de puntelasticiteit en veerkracht van het opencellige koudschuim. Door deze open celstructuur kan dit koudschuimmatras uitstekend vocht afvoeren en de warmte goed isoleren. De hoes is extreem sterk en comfortabel.
Het matras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt en kan op beide zijden beslapen worden met een maximum geadviseerde belasting tot 115 kg. Het Koudschuim Plus matras is tijdelijk in de speciale jubileum prijs aktie maten verkrijgbaar. Zoals 80x200 , 90x200 en 140x200. De hoes is de meest luxe en de sterkste kwaliteit verkrijgbaar. Bij de rits is het GEHEEL DUBBEL GESTIKT. Dit matras nog dikker maken dan 20 cm. is dan ook echt onzinnig. Ook een veel gekozen optie ( veel betere optie) is een 17 cm. Koudschuim NL of deze 20 cm. Koudschuim Plus matras met een extra topdekmatras. Dit heeft meer voordelen. Door gebruik te maken van een topper krijgt het matras een langere levensduur. Je kunt van comfort wisselen met toppers. De super power van het koudschuim matras met een comfort laag zoals jouw het beste bevalt. Je kunt een topdek hoes eenvoudiger reinigen en ook vaker vervangen. Door gebruik te maken van een topdekmatras gaat je matras ook nog eens 2x langer mee. En dan te denken dat deze koudschuim matrassen de allerbeste online verkrijgbaar zijn. Een levensduur van 10 jaar is geen probleem.  
  • Hardheid: Medium
  • Kern: Koudschuim HR
  • Hoogte: 20 cm.
  • Tijk: Dubbeldoek super soft en sterk , afritsbaar.  
  • Wasvoorschrift: Tijk is wasbaar.
  • Maximaal draaggewicht: Geadviseerd tot maximaal 115 kg

Koudschuim Plus . Waarom is dit nu de beste keus?

Koudschuim, ook vaak HR schuim genoemd, is een bijzonder veerkrachtig en elastisch type polyuretaanschuim. De term koudschuim is afkomstig van ‘cold cure moulding’. Bij deze productietechniek worden schuimonderdelen in onverwarmde mallen geproduceerd.

Het koudschuim dat in de matrassen van Matrasdirect.nl worden gebruikt is echter niet afkomstig uit mallen. Het schuim wordt geproduceerd in grote ‘broden’ van ca. 200 cm breed en 110 cm hoog. Vanuit deze broden worden vervolgens de benodigde schuimonderdelen gesneden. Voordat koudschuim geschikt is voor verwerking, wordt het schuim eerst nog ‘gecrushed’. Het crushen is een procédé waarbij de schuimblokken door een grote wals worden gehaald. Tijdens het crushen breken de cellen open en krijgt het schuim zijn veerkrachtige en ventilerende eigenschappen. Dit maakt de unieke Koudschuim NL en Koudschuim Plus tot het beste op het gebied van normale koudschuim matrassen.
Matras direct is de oudste online aanbieder van schuimmatrassen uit de Benelux. Bij Matrasdirect worden alleen de beste kwaliteiten toegepast en geproduceerd zoals de HR varianten, Dreamex, Pegasus en alle betere kwaliteiten zoals Koudschuim NL en de Koudschuim Plus.
Matras Direct ziet er op toe dat er tijdens de productie van deze koudschuim kwaliteiten uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van veilige leveranciers wordt gebruikt. De schuimen zijn bovendien Oko-Tex 100 gecertificeerd: jaarlijks worden schuimmonsters getest om zo te waarborgen dat het schuim geen schadelijke stoffen bevat.  

Koudschuim of HR schuim?

De alternatieve benaming voor koudschuim is HR schuim. HR staat voor ‘High Resilience’, ofwel schuim met een hoge veerkracht. HR schuim is dus exact hetzelfde type schuim als koudschuim. Er is online veel voordelige import te koop. Wanneer je een Koudschuim NL of een Koudschuim Plus bij Matrasdirect besteld ben je verzekerd van de beste 100% Nederlandse topkwaliteit.  

De Koudschuim plus matras eigenschappen:

  • Het Koudschuim Plus matras is een matras met een hoge veerkracht en elasticiteit in vergelijking tot standaard HR en koudschuim matrassen. Hierdoor is de koudschuim plus extra sterk en comfortabel.
  • Het Koudschuim Plus matras heeft een hoge conformiteit: het schuim past zich uitstekend aan de lichaamscontouren aan en geeft krachtige en optimale ondersteuning.
  • Het Koudschuim Plus matras is duurzaam en behoud langer zijn veerkracht.
  • De celstructuur van dit hoogwaardige HR schuim is enigszins onregelmatig en behoorlijk open. De open celstructuur zorgt er voor dat dit type matras zeer goed ademt en goed vocht afvoert.  

DOOR U BEKEKEN
Koudschuim PLUS Matras