Matras Boston

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.

110,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Matras Boston

:

Matrasdikte:ca. 15cm
Hardheid:Stevig
Maximale belasting:80 kg
Matraskern:Polyetherschuim
Afdeklaag:Polyetherschuim
Kleur stof:Wit

Dit stevige schuimmatras is vervaardigd van polyetherschuim en heeft een dichtheid van SG40. Het Boston matras is geschikt voor alle type vaste bedbodems. Wordt geadviseerd voor personen tot maximaal 80kg, is anti-allergisch en van Nederlands fabricaat.

Uit onze ervaring weten wij dat dit matras een uitstekende stevige veerkracht geeft. De luxe tijk is gemaakt van twee lagen jersey en is doorgestikt met anti-allergische comfort feel voor extra comfort. De hoes is afritsbaar. Voor het behoud van je matras is een 100% zuivere katoen molton hoes aan te raden.   

Afwijkende maat nodig?

Heb je een matras nodig met een afwijkende maat? Bijvoorbeeld voor de boot, camper of caravan? Het Boston matras is op alle afmetingen leverbaar en ook volgens mal (tegen meerprijs). Mail ons webshop@matrasdirect.nl of vraag één van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

De MD klassieker van Nederlandse bodem

Het was de vorige eeuw in de jaren 90 in Nederland. Slaapnet.nl was de eerste online matrassen aanbieder in Nederland. De verkoop bestond voor 80% uit matrassen. Toen de gemiddelde levertijd voor een matras 6 tot 8 weken de standaard was, leverde Slaapnet.nl binnen 1 week.

Begin 21ste eeuw is de naam aangepast, beter passend bij hetgeen we doen. De betere matrassen aanbieden ter vervanging van de oude matrassen, waar je in die tijd heel lang op moest wachten. En dat ook nog veel voordeliger dan in alle bestaande  beddenwinkels. De eerste online slaapspecialist werd een matrassen begrip. Matrasdirect.nl werd toen de naam. De naam die alles zegt. Het was de start van een avontuur en een revolutie in de Nederlandse beddenwereld. Als introductie en het 5-jarig bestaan werd het Boston matras geïntroduceerd. Een degelijk, stevig, Nederlands product, leverbaar in alle maten tegen de allerlaagste prijs. Na ruim 14 jaar kan Matras Direct je garanderen dat dit matras kwalitatief goed is. Na vele tienduizenden matrassen te hebben geleverd van dit type, kun je spreken van feiten en kennis. Geen enkel beoordelingsinstituut of consumenten organisaties hebben meer waarde voor ons dan de echte praktijk. Om die reden blijft dit matras in onze collectie verkrijgbaar tegen altijd de laagst mogelijke prijs.

De hardheid van dit matras t.o.v. de andere MD collectie matrassen.

De Matrasdirect® matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatieprogramma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim.

Matrasdirect® kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in dit artikel is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:

  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen

Als je bij Matrasdirect.nl koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect al meer dan 20 jaar de online voorloper.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Katoen Jersey
90x210 16,95
Antislip Matrasonderlegger
90x210 21,95
Molton Hoeslaken
90x210 18,95
Energy Shake Up Support Pillow
40x60 17,95