Matras Dreamex

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.

740,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Matras Dreamex

Het meest gewilde schuim matras is gemaakt met het uitstekende Dreamex schuim en is beduidend comfortabeler dan traditionele polyether matrassen.

Het Dreamex matras is anti-allergisch, reukloos, elastisch en heeft miljoenen kleine cellen die voor de ventilatie en vochtafvoer zorgen. Dreamex matrassen zijn bacteriedodend, schimmelwerend en ventileren voldoende.

Het is een Nederlands product en dus vrij van toxische gassen, giftige stoffen en schadelijke cfk´s. De luxe hoes van het Dreamex matras is afritsbaar en reinigbaar.

Dreamex matrassen zijn alleen verkrijgbaar via de erkende vakhandel. Dreamex matrassen zijn niet verkrijgbaar bij de grote landelijke slaapwarenhuizen en woon discounters. Dreamex heeft hierin een streng beleid. Matrasdirect is al 14 jaar Dreamex verdeler en we kunnen uit ervaring zeggen dat dit matras bij duizenden mensen als zeer goed is beoordeeld.

Matrasdikte:19cm
Hardheid:Medium
Maximale belasting:90kg
Matraskern:Dreamex schuim

Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare bedbodems. Bij het gebruik van een lattenbodem wordt geadviseerd een lattenbodem te gebruiken met 28 latten of meer voor de beste ondersteuning.

De hardheid van dit matras t.o.v. de andere MD collectie matrassen.

De Matrasdirect® matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatieprogramma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim.

Matrasdirect® kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in dit artikel is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:

  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen
  • Als je bij Matrasdirect.nl koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect al meer dan 20 jaar de online voorloper.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Katoen Jersey
160x200 22,95
Molton Hoeslaken
160x200 27,95
Energy Shake Up Support Pillow
40x60 17,95
Zomerdekbed van 100% katoen
240x200 42,95