Matras - Essenz HR 65 Ballen
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


1.700,00 850,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Matras - Essenz HR 65 Ballen
Matrashoogte:25 cm
Aantal matras zones:7x basiszone onderverdeeld in 14x nuance zone
Hardheid | Comfort klasse ⓘ
:H3

Dit matras combineert het drukverlagende Essenz slapen met een innovatieve tussenlaag, van gezoneerde HR 65 schuimballen, voor een goede mobiliteit en het comfort van unieke op het lichaam aangepaste Essenz schuimen. De zelfdenkende tussenlaag met schuimballen zorgen voor de extra ondersteuning voor alle lichaamsgewichten en maten, een nadeel is de matige ventilatie, maar wel makkelijker draaien in bed dan bij een standaard drukverlagend matras. Het is een basisprincipe van de in 2002 ontwikkelde Essenz 2 matras wat vele drukverlagende matrassen niet hebben. Essenz 2 is verreweg het meest populaire drukverlagende matras in de Benelux. Met als voordeel de actieve tegendruk! De visco-elastische schuimlagen hebben een 3D Slowgel op de bovenlaag van dit matras. Dat bewerkstelligt een iets wat warm slaapklimaat voor de liefhebbers en zorgt voor een redelijke vochtafvoer. Door de ingebouwde zone basis van dit matras geeft dit matras een prima ondersteunend comfort. Net als het origineel de Essenz 2 en 3.

Essenz heeft met de toenemende vraag naar maatwerk 'marketing' matrassen met balken, stroken en ook HR65 ballen in combinatie met de Hybrid matrassen, een maatwerk matras voor de specifieke vraag ontwikkeld. Mensen die niet van dit type matrassen houden zullen er niet voor kiezen ook niet naar 100 dagen proefslapen.

De verdeling van materialen en de indelingen in zones, zijn ontwikkeld als extra marketing tool, echter het resultaat moest gelijk zijn aan de Essenz 2, dit is uitvoerig getest. In 97% van de test gevallen blijkt dat bij liefhebbers van dit actieve (iets beter draaien en minder zweterig)  slaapcomfort het maatwerk (kern opbouw) zoals de Essenz 2, als perfect benoemden. Terwijl de diversiteit van man, vrouw, lichaamsbouw en gewichtsklassen extreem divers te noemen was.

De praktijktesten in dit segment levert een heel duidelijk oordeel. Wij adviseren met zekerheid de Essenz 1, 2 en 3 eenvoudig online te bestellen. Als je liefhebber bent van drukverlagend slapen. Is de tevredenheid over de laatste 15 jaar net onder de 100%. Dat is buitengewoon hoog. Geen online aanbieder buiten (de oudste online specialist van de Benelux) Matrasdirect® met 20 jaar praktijk ervaring kan die garantie geven. Met merken en soorten aanbieders die nog maar een paar jaar bestaan is er altijd een hoop gedoe en geregel om dit soort matrassen 'gratis' voor 100 dagen of meer te testen. Bij deze nieuwe Hybrid HR 65 Ballen adviseren wij een bezoek vooraf aan de Matrasdirect winkel om daar even in een speciale test afdeling te ervaren of het iets voor je is. Dat bespaart een hoop tillen, gesleep, gedoe en administratieve afhandelingen.


 

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s