Matras Princess Platina

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW229,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wist u dat met een Molton uw matras tot wel 2 maal langer mee kan gaan?

120x200 Wit
nu: 18,50

Matras Princess Platina

Een echte Princess basis met een extra toevoeging, dankzij de traagschuim afdeklaag die temperatuurgevoelig is en daardoor drukverlagend werkt. De 7 comfortzones zorgen voor een juiste ondersteuning ter hoogte van schouders, onderrug en heupen. De pocketveren zorgen voor een goede ventilatie. De tijk (matrashoes) voelt lekker zacht en is extra hygiënisch door gebruik van anti-allergische materialen en een anti-bacteriële behandeling

Het Princess Platinum Pocketvering heeft een uniek, tonvormig micro systeem en bestaat uit losse, op zichzelf staande pocketveren die in afzonderlijke zakjes (pockets) verpakt zijn. Wanneer je op het matras ligt zal je merken dat de veren in staat zijn om afzonderlijk van elkaar te reageren op je gewicht. Op deze manier biedt het Princess Platinum matras je optimale ondersteuning op de plaatsen waar het nodig is. Door de luxe en drukverlagende traagschuim afdeklaag krijgt dit matras een perfect vormend comfort maar altijd met de beste ondersteuning. 

De Princess Platina pocketveringmatras is geschikt voor plaatsing op uiteenlopende bedbodems: lattenbodem, spiraalbodem en zelfs op alle verstelbare bodems. Voor de afwerking van het matras is gebruik gemaakt van 100% Benelux D55 traagschuim. Dit is van nature een antibacterieel, schimmel- en huisstofmijtwerend materiaal en is uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Daarnaast geeft het een ultiem comfort. Alle MD traagschuimen zijn van veilige Benelux kwaliteit. Bescherm je matras met een hoogwaardige molton hoeslaken.


Matrasdikte:ca. 20cm
Hardheid:Medium/Soft
Gewichtklasse:Tot 100 kg
Matraskern:Pocketvering Ergo 7
Afdeklaag:Traagschuim Superieur


 

Kleur: Wit