MDplus H2 Matras
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

499,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
MDplus H2 Matras
Veerkrachtig voor gelijkmatige ondersteuning

Dit MDplus H2 matras is ontwikkeld voor 100 tot 130 kg.

De H2 geeft je een gelijkmatige ondersteuning. De hoogwaardige materialen zorgt voor een gelijkmatige tegendruk een optimale stevige ondersteuning, waardoor deze matras nauwkeurig aansluit bij de eisen van je lichaam. Ben jij een koude of warme slaper? Deze perfecte bekledingsstof van de afneembare hoes helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven. En geeft de perfecte ventilatie. Het matras heeft een hoogte van 25 cm.

We beseffen hoe belangrijk een goede nachtrust is. Wie goed slaapt is gezonder, weerbaarder en overdag fysiek fitter.

Niet alle mensen zijn hetzelfde. Vandaar dat ook niet alle matrassen hetzelfde zijn. Uw matras dient aan te sluiten bij uw lichaamsbouw. Wanneer dat niet, of onvoldoende het geval is, dan ontstaan er problemen. Problemen die bij matrasdirect.nl eenvoudig kunnen worden voorkomen.

Zeker als je wat zwaarder bent, is het goed om eens uitgebreid stil te staan bij de keuze en lange ervaring die MD heeft in speciale ontworpen matrassen voor zwaardere personen. Je brengt immers ongeveer een derde van je leven door op je matras.
Een speciaal ontwikkeld matras voor zwaardere personen..
...geeft de juiste lichaamsondersteuning en is geschikt voor de juiste gewichtsklasse.

De 4 speciaal ontwikkelde matrassen zijn geschikt voor personen met een lichaamsgewicht van 100 kg tot 250 kg. Omdat er bij bepaald overgewicht meerdere lichamelijke klachten op kunnen treden, is het van belang dat het lichaam de juiste ondersteuning krijgt en het lichaamsgewicht evenredig over het oppervlakte wordt verdeelt. De speciale matrassen zorgen voor een optimale drukverdeling, waardoor de druk spieren, gewrichten en pezen wordt verminderd en deze tijdens de nachtrust kunnen ontspannen. De open celstructuur van de exclusieve schuimsoorten in de  kern zorgt voor een optimale ventilatie van het matras. Speciaal voor de jeugd is de MDplus H1 ontwikkeld.
Wij als een van de bekendste matras aanbieders uit Nederland zijn ons ervan bewust dat zwaarlijvigheid veel voorkomt. En dat we onze klanten hier een groot plezier mee doen. In onze eigen werkplaatsen en laboratoria testen wij dan ook regelmatig alle matrassen op gewichtsklasse. Hierbij wordt onder andere gekeken naar een hogere densiteit of wellicht nieuwe vullingsmethoden. In ons assortiment bieden wij alle mogelijke matrassen aan, en vele tot een lichaamsgewicht van 110 kg. Maar juist voor die zwaardere klasse wordt het vakwerk en maatwerk. Zo is het op aanvraag ook mogelijk dat we matrassen produceren vanaf een gewichtsklasse van 250 tot 350 kg.

Met altijd direct verse lucht, ademt je matras de nieuwe dag in!

Het MD ClimaAir systeem geeft fris slaapcomfort door de toepassing van klimaattechnologie door actieve ventilatie. Het systeem kent een speciale hoes die je tijdens het slapen optimale ventilatie garandeert. Naast een goede bedbodem heeft deze technologie een belangrijke functie die het slapen op dit uitstekende matras zo bijzonder maakt.

Een eenvoudige techniek, want je eigen beweging op het matras zuigt lucht uit de slaapkamer aan en transporteert deze vervolgens door de matras heen. De unieke Tencel garens in de hoes controleren continu de juiste klimaat en houdt deze aangenaam zonder klam of koud te worden. Deze actieve ventilatie techniek voorkomt transpiratie en koude rillingen, en houdt je matras droog en fris.

Waar in 'normale' matrassen de luchtvochtigheid 's nachts op kan lopen tot meer dan 80%, houden de matrassen uit het MD assortiment dit ruim onder de 50%. De MD matrassen blijven daarmee vrij van vocht en schimmels op een milieu en mens vriendelijke natuurlijke wijze.

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Dekbed Wol 4-Seizoenen
140x200 69,00
Energy Shake Up Support Pillow
40x60 13,95
Wollen onderdeken
90x200 34,95
DOOR U BEKEKEN
MDplus H2 Matras