Natura Plus Latex Matras

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.181,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Natura Plus Latex Matras

Matrasdikte:16cm
Gewichtklasse:Tot 110 kg

Matrasdirect selecteert alleen de mooiste kwaliteit natuurrubber voor haar matrassen. Zo leveren onze partners alleen de beste latexmelk van de rubberboom, Hevea brasiliensis. Dit is een tot dertig meter hoge, slanke boom die worden geplant speciaal voor deze opbrengst. Vakkundige insnijdingen worden in de bast gemaakt om het witte melksap op te vangen. Latexmatrassen zijn exclusieve matrassen die hun klasse hebben bewezen. Ze zijn werkelijk geschikt voor alle type bodems en boxspring bedden.

Latex ( natuurrubber) matrassen geven een uitzonderlijk goede conformiteit: ze zijn in staat de contouren van het lichaam uitstekend te volgen en daardoor volledige ondersteuning te biedenZe zijn zeer duurzaam

 • En uitstekend ventilerend
 • En bovendien biologisch afbreekbaar
 • Dit Natura plus schuimrubber matras wordt gemaakt van 65% natuurlatex. Dit natuurlatex is het zuivere melksap van een rubberboom. Het voordeel van dit natuurlijk rubber is dat dit veel elastischer is en meer veerkracht kent. Zo keert het natuurlijke rubber na belasting direct weer terug in de originele vorm.
 • Ook een Natura plus latex matras kopen?

  Deze matrassen bestaan namelijk geheel uit een kern van natuurlatex. De beste latex ter wereld.

  Latex wordt gemaakt door een zogeheten talalay procede. Matrassen met goede latex hebben een zeer hoog aanpassend vermogen, een lange levensduur en zijn bovendien huisstofmijt vrij. Matrasdirect is een van Nederlands grootse producenten van deze superieure Natura plus latex.

  Juist deze matrassen kenmerken zich door de ergonomische constructie en de afstemming op de lattenbodem of boxpring. De perfect aansluitende elementen in de kern van deze matrassen maken de Natura plus matras zo bijzonder.

  Tip:Zowel lattenbodems als boxsprings zijn prima voor latex matras.


   

  Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
  Hoeslaken Katoen Jersey
  70x200 12,95
  Molton Hoeslaken
  70x200 16,95
  Energy Shake Up Support Pillow
  40x60 17,95
  Zomerdekbed van 100% katoen
  140x200 24,95