Pocketveermatras Kasjmir Latex 140x220 - direct online bestellen?
 
Pocketveermatras Kasjmir Latex
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


2.149,00 1.074,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Pocketveermatras Kasjmir Latex
Zeer degelijk pocketveermatras met aan beide zijden een 3cm dikke afdeklaag van hoogwaardig 100% natuurlijke talalay latex.
Het Climalatex pocketveer matras is voorzien van zeven comfortzones, heeft circa 400 geneste tonvormige pocketveren per m², is afgedekt met geperforeerde talalay latex en is hypoallergeen.
Climalatex wordt gemaakt volgens het talalayprocedé. Dit houdt in dat 100% zuivere natuurlatex op een stiftvormige mal wordt gegoten waardoor duizenden ventilatiekanalen ontstaan. Door de open celstructuur kan het matras zeer goed ademen. In combinatie met de stevige middenzones en  soepele schouderzones geeft het matras een zeer comfortabele lighouding.
De tijk van het matras is geweven met Kasjmir wol. De Kasjmir wol zorgt voor extra warmte in de winter, extra  koelte in de zomer, heeft een hoge vochtopname en een optimale ventilatie.
Leverbaar in soepele en stevige uitvoering.
Matrasdikte:22cm.
Hardheid:Stevig
Maximale belasting:130kg
Matraskern:Pocketveren
Afdeklaag:Climalatex (Talalay)

Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare bedbodems. Bij het gebruik van een lattenbodem wordt geadviseerd een lattenbodem te gebruiken met 28 latten of meer voor de beste ondersteuning.

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Dekbed Wol 4-Seizoenen
200x220 130,00
Energy Shake Up Support Pillow
40x60 17,95