Pocketveermatras Princess
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.75,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Pocketveermatras Princess
Matrasdikte:ca. 18cm
Hardheid:Medium
Gewichtklasse:Tot 110 kg
Matraskern:Pocketveer
Afdeklaag:Comforta+ Schuim
Matrashoes:Anti Allergisch en wasbaar
Een comfortabel pocketvering matras met aan beide zijde een dikke afdeklaag van comforta+ schuim. Het Princess pocketvering matras is voorzien van:
  • 7 comfort comfortzones
  • 320 tonvormige pocketveren per m²
En is bovendien:
  • anti-allergisch
  • voorzien van een afritsbare tijk
  • van Nederlands fabricaat
  • vrij van giftige stoffen
Dit is het originele Princess Pocket matras, ontwikkeld en gemaakt door Nederlands meest toonaangevende matrassenfabriek. De comforta+ is een zeer goede Nederlandse schuimsoort. De stevige middenzone en diverse andere zones zorgen in combinatie met de goed ventilerende afdeklaag van comforta+laag, voor een aangenaam goed ondersteunend matras. Het matras is geschikt voor vaste en verstelbare bedbodems.

De Princess Pocket een klassieker van Nederlandse bodem

Het was de vorige eeuw in de jaren 90 in Nederland. Slaapnet.nl was de eerste online matrassen aanbieder in Nederland. De verkoop bestond voor 80% uit matrassen. Toen de gemiddelde levertijd voor een matras 6 tot 8 weken de standaard was, leverde Slaapnet.nl binnen 1 week. Begin 21ste eeuw is de naam aangepast, beter passend bij hetgeen we doen. De betere matrassen aanbieden ter vervanging van de oude matrassen, waar je in die tijd heel lang op moest wachten. En dat ook nog veel voordeliger dan in alle bestaande beddenwinkels. De eerste online slaapspecialist werd een matrassen begrip. Matrasdirect.nl werd toen de naam. De naam die alles zegt. Het was de start van een avontuur en een revolutie in de Nederlandse beddenwereld. En de levertijd van 1 week ging naar 1 dag. Niet voor een paar matrassen maar voor alle soorten en maten met de grootste keuze in de Benelux. Als product jubileum en het 10-jarig online bestaan van Matrasdirect in 2007 werd de Princess Pocket als jubileum matras geïntroduceerd als beste koop en beste keus in kwaliteit en duurzaamheid . Een degelijk, medium stevig, Nederlands pocketvering product, leverbaar in alle maten. Nu, na ruim 21 jaar verkoop van de Princess pocketvering kan Matrasdirect je garanderen dat dit matras kwalitatief heel goed is. Na vele tienduizenden matrassen te hebben geleverd van dit type, kun je spreken van feiten en kennis. Geen enkel beoordelingsinstituut of consumenten organisaties hebben meer waarde voor ons dan de echte praktijk. Om die reden blijft dit matras in onze collectie verkrijgbaar tegen altijd de laagst mogelijke prijs. De Matrasdirect matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatie programma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim. Matrasdirect kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in de Boston is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:
  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen
Als je bij Matrasdirect koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect al meer dan 21 jaar de online voorloper.

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Katoen Jersey
80x200 13,95
Molton Hoeslaken
80x200 17,95
Wollen onderdeken
80x200 34,95
Molton hoeslaken waterdicht Luxe
80x200 23,95
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s