Onderdeken Wol 40x160

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


20.00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €50,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Onderdeken Wol 40x160

Luxe wollen onderdeken met een vulling van zuivere scheerwol. De onderzijde is van 100% katoen en is voorzien van 4 hoekelastieken. Het onderdeken heeft een vulling van 500 gr/m2 zuivere scheerwol en de bovenzijde heeft een lamswollen vacht van circa 500 gr/m2.

Comfort in ieder seizoen

Deze matrasverbeteraar, die simpelweg bovenop de matras wordt gelegd, voelt zacht en comfortabel aan. De soepele wolvezels zorgen voor een goede ventilatie en hebben bijzondere vochtopnemende eigenschappen. De warmte wordt daardoor goed verdeeld. Het wollen onderdeken geeft een behaaglijke warmte in de winter, terwijl u er in de zomermaanden juist prettig koel op zult slapen.

Veel ventilatie

Het wollen onderdeken is heerlijk zacht en gezond! Transpiratievocht wordt tijdens het slapen door de wol opgenomen en overdag weer 'uitgeademd'. Om deze werking te versterken, raden wij u aan om uw dekbed overdag terug te slaan, zodat uw bed kan luchten. Stapt u 's avonds weer in bed, dan bewijst het onderdeken zijn waarde door een heerlijk, geborgen gevoel.

Gezonde nachtrust

Wanneer u hierop ligt, dan voelt u precies wat wij bedoelen met slaapcomfort. Zacht, weldadig en heilzaam. Met als resultaat dat iedereen dankzij het onderdeken van wol beter en rustiger kan slapen.

Voor mensen met reumatische klachten of gewrichtspijnen is de matrasverbeteraar een 'uitkomst'. Zij ervaren geen of minder pijn meer op de drukpunten als de schouders en enkels, omdat het onderdeken zo lekker zacht ligt. De lanoline (wolvet) in de schapenwol heeft van nature een extra heilzame werking. Het wollen onderdeken hoeft niet vaak te worden gereinigd, maar u kunt het gerust naar de stomerij brengen.


 

 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s