Topdekmatras Royal Nova

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.752.00 376.00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €50,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Topdekmatras Royal Nova

Het topdekmatras Royal Nova is een compleet bed op zich. Als aanvulling op alle bestaande bedden geeft het topdekmatras Royal Nova ieder bed het best denkbare slaapcomfort.

Het topdekmatras is met de hand gemaakt door uiterst bekwame vaklieden. Het comfortabele topdekmatras is maar liefst 15cm dik. De unieke dubbele genopte toplagen en het meest begeerde en gepatenteerde traagschuim maakt de Nova aangenaam, volgzaam en het ontlast het hele lichaam, omdat het hele lichaam kan wegzinken in het bed. Het Royal Nova topdekmatras is anti-allergisch en van Nederlands fabricaat!

De Matrasdirect.nl matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatieprogramma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim.

Matrasdirect.nl kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in dit artikel is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:

  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen

Als je bij Matrasdirect.nl koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect.nl al meer dan 20 jaar de online voorloper.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Jersey Katoen Topdekmatras
140x200 16.95
Synthetisch Comforel Kussen
60x70 15.95
Zomerdekbed van 100% katoen
200x200 29.95
Molton Hoeslaken Topdekmatras
140x200 26.95
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s