Split Topdekmatras NASA 7
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


179,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Split Topdekmatras NASA 7
Kern:Traagschuim D55
Hardheid:Medium
Dikte:7cm
Tijk:Afritsbaar

Verhoog direct het comfort

Dit topdekmatras van Nederlands veilig traagschuim is te gebruiken op alle soorten verstelbare bedden. Dit topdekmatras zal door de extra drukverlagende werking van het Nasa schuim de drukpunten helpen verhinderen en hiermee een betere doorbloeding op gang brengen. Het topdekmatras ervoor dat de naad tussen twee éénpersoons matrassen verdwijnt, waardoor je niet in de naad rolt tijdens het slapen. Door de split aan de hoofdzijde , is het bed wel te verstellen. De dikte is van de kern is 6 cm, en heeft een densiteit van 55. Het voelt comfortabel aan. De zachte tijk is afritsbaar. Bijkomend voordeel van dit topdekmatras: je verlengt de levensduur van je matrassen.

De voordelen

  • Verbetert je ligcomfort
  • Heft de naad op bij 2 éénpersoons matrassen
  • Afritsbare wasbare tijk
  • Anti-allergie
  • Je kunt het bed blijven verstellen

Belangrijk:

Dit topdekmatras is geproduceerd in Nederland volgens de strengste normen, Dit is niet overal vanzelfsprekend in Europa. Wil je zekerheid zonder schadelijke stoffen! Koop dan bij voorkeur made in Holland. En geen twijfelachtige "made in Europe" Vooral bij nasa traagschuim producten.

De Matrasdirect® matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatieprogramma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim.

Matrasdirect® kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in dit artikel is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:

  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen

Als je bij Matrasdirect.nl koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect al meer dan 20 jaar de online voorloper.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Molton Hoeslaken Splittopdekmatras
160x200 41,95
Hoeslaken Jersey Splittopdekmatras
160x200 41,95
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s