Topdekmatras - Suberbe Latex
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

395,00 197,50


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
LET OP!
Wist u dat uw topdekmatras met een molton tot wel 2 maal langer mee kan gaan?

80x210 Wit
nu: 14,95

Topdekmatras - Suberbe Latex
Een heerlijk luxe topdekmatras van 10cm dik, met een kern van natuurlijke perfo latex  voor een extra zacht comfort boven op je matras(sen).
De natuurlatex wordt gemaakt volgens het talalayprocedé.  De natuurlatex wordt bij productie op een stiftvormige mal gegoten, waardoor duizenden ventilatiekanalen ontstaan. Door de perforatie en de open celstructuur kan dit topdekmatras goed ventileren.
De biologische natuurlatex is superieur ten opzichte van andere schuimen op vlakken als veerkracht,duurzaamheid en ventilatie.
De natuurlijke latex komt van de Hevea Brasiliensis boom. Deze groeit op de plantage in Zuid-Amerika . Dit is de betere klasse en dat zie je direct. De eco ambachtelijke manier van produceren creëert een prachtig kwaliteit, puur natuur product.Natuurlijk topdekmatras.
  • De natuurlatex is een natuurlijke grondstof. Dit natuurrubber wordt op een milieuvriendelijke manier gewonnen. Deze natuurlatex wordt direct gewonnen en verwerkt op de rubberboomplantage in Zuid Amerika. De bomen binden het broeikasgas CO2 en produceren de zuurstof die wij nodig hebben om te ademen. Uiteindelijk  levert het ook nog heel mooi hout en werkgelegenheid op! Op de plantage wordt niet met bestrijdingsmiddelen gewerkt.
  • De energie die nodig is voor de productie en de vulkanisatie van deze natuurlatex wordt opgewekt met fotosynthese. Een uniek 100% goed werkend systeem.
  • Deze Natuurlatex is CFK-vrij en het bevat geen oplosmiddelen of chemische weekmakers die mogelijk ons natuurlijke afweersysteem verzwakken.
Als basis worden alleen  grondstoffen gebruikt die gewonnen zijn door bedrijven die goede arbeidsomstandigheden hanteren, maar ook respectvol met de omgeving omgaan. Door  te selecteren op het FSC keurmerk en het Rainforrest Alliance keurmerk.
De voordelen van een Eco natuurlatex topdekmatrassen
Deze  toppers zijn van 100% natuurlatex, van 100% Biologische (organic) katoen en hebben daarnaast nog een aantal prettige eigenschappen:
  • Ze zijn veerkrachtig, verdelen de druk goed en ze zijn natuurlijk duurzaam
  • Ze bevatten geen allergenen
  • Ze zijn vrij van chemicaliën en daardoor ook meteen van chemische geuren
  • Ze zijn anti-schimmel, anti-huisstofmijt en antibacterieel
  • Deze topdekmatrassen zijn van nature brandwerend zonder brandvertragers
Biologisch katoen
Heeft goed ventilerende eigenschappen, is elastisch en zorgt voor een goede klimaatregulering. Hiermee is het ook heel geschikt voor mensen die overmatig transpireren.
Biologisch katoen is katoen uit gecontroleerde, biologische teelt waarbij geen pesticiden en andere landbouwsproeistoffen gebruikt worden. Biologisch katoen gecertificeerd door het GOTS keurmerk. Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel.
Net als het Ekolabel gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof. Matrastextiel met dit keurmerk moet voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Door de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch bedtextiel. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer het gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken.
De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.


Kern:Perfo natuurlatex
Hardheid:Medium/Soft
Dikte:10 cm
Tijk:Afritsbaar Organic Cotton

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Jersey Katoen Topdekmatras
80x210 8,95
Matraswig de luxe gestoffeerd tussenstuk
24,50
Antislip matrasonderlegger voor boxspring
60x170 6,95
Molton Hoeslaken Topdekmatras
80x210 14,95
DOOR U BEKEKEN
Topdekmatras - Suberbe Latex