Topdekmatras - Suberbe MD SENS

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Volgende dag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.395.00 197.00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €50,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Topdekmatras - Suberbe MD SENS
Matrashoogte:8 cm
Kern:Traagschuim D65
Tijk:Afritsbaar Organic Cotton
Hardheid | Comfort klasse
: H2

Een heerlijk luxe topdekmatras met een Visco-elastische kern voor een extra zacht comfort boven op je matras(sen) en optimale drukverlaging voor het lichaam. Het unieke traagschuim is van het merk Essenz en onderscheidt zich in duurzaamheid, consistente kwaliteit, elasticiteit en hoge mate van drukverlaging. Door de speciale celstructuur heeft het materiaal een betere ventilatie en vochtregulatie dan andere traagschuim soorten.

Met het toepassen van Essenz schuim hebben wij het hoogst haalbare bereikt inzake drukverlaging. Het wordt in Nederland geproduceerd volgens de strengste eisen. Het is ontwikkeld om lichaamsdruk te verdelen, energie te absorberen en warmte goed te reguleren en tot op heden is er geen betere variant in traagschuim verkrijgbaar. De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strengste humaan ecologische eisen conform Öko-Tex klasse 1

Essenz is kort samengevat specifiek ontwikkeld om lichaamsdruk te verdelen, energie te absorberen en warmte goed te reguleren. De tijk van het Superbe MD SENS topdekmatras voelt heerlijk zacht aan, en gemaakt van Biologische katoen, omdat dit altijd de beste optie is!

De Matrasdirect® matras en topper schuimen ondergingen allen een strenge testanalyse en zijn voorzien van certificatieprogramma’s voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim. Matrasdirect® kiest specifiek schuimen die voldoen aan de hoogste normen en certificaten zoals Oeko Tex 100 het Ecolabel en CertiPUR EU. Het gebruikte schuim in dit artikel is schuim dat in het bijzonder gecertificeerd wordt als schuim dat:

  • Gemaakt is zonder zware metalen zoals kwik, lood of cadmium
  • Gemaakt is zonder ziekteverwekkende of allergene verven zoals beschreven door EU-wetgeving
  • Gemaakt is zonder weekmakers
  • Gemaakt is zonder stoffen die ziekte veroorzaken of mogelijk erfelijke genetische schade teweegbrengen

Als je bij Matrasdirect.nl koopt, kun je er dus zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste eisen op dit gebied. Hierin is Matrasdirect al meer dan 20 jaar de online voorloper.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Jersey Katoen Topdekmatras
80x210 11.95
Matraswig de luxe gestoffeerd tussenstuk
19.00
Antislip matrasonderlegger voor boxspring
60x170 8.95
Molton Hoeslaken Topdekmatras
80x210 19.95
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s