100% echte privacy


MD verklaart jou 100% echte privacy!

Matrasdirect.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij jou privacy heel serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen Matrasdirect.nl jouw persoonlijke gegevens respecteren en dit voorop stellen. Wij als medewerkers binnen MD hebben er zelf ook een hekel aan wanneer we bij het bezoeken van een site al worden aangesproken met een chat. Of voor een korting bon je gegevens moet achterlaten. Dit bewijst al dat je wordt gevolgd. Wanneer je later ergens anders online bent komt er weer een banner in beeld van de stalkende website. Wat je ook doet of zoekt de verkoper van de betreffende winkel ligt mee te loeren. Bijzonder onbeleefd, en ongepast. Bij Matras Direct ben je zeker van privacy en fatsoensnormen.

  • De aflever adres gegevens die door Matrasdirect.nl  worden ontvangen, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. Deze informatie, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.
  • We gebruiken je IP adres NIET! Zelfs niet voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites. Je IP adres blijft PRIVE en wordt ook niet gebruikt om bezoekers te herkennen.
  • Onze site maakt GEEN gebruik van zogenaamde cookies. Je privacy is gegarandeerd bij Matras Direct.
  • Enkel onze bestelformulieren verzoeken de klanten om het afleveradres en contact gegevens.
  • Onze site bevat GEEN links naar andere sites en sites van (business) partners die niet tot Matrasdirect.nl zelf behoren.
  • Matras Direct deelt nimmer informatie, enkel je afleveradres met transport partners, om altijd goed en accuraat aan de snelste levering te voldoen.
  • Onze Matrasdirect.nl site heeft wel een link met onze facebook en twitter pagina’s. Alle informatie die op die plekken openbaar wordt gemaakt, valt onder het publieke domein. Wees daarom zorgvuldig met de informatie die je daar eventueel vrij geeft.
  • Matrasdirect gebruikt wel sterke beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van de website te voorkomen.
  • Matrasdirect zal je niet hinderlijk volgen, met een pop up banner als je elders surft, of je surf gedrag en persoonlijke interesses bespieden.