Bestel & bezorg informatieHoe kan ik een bestelling plaatsen?

  1. Zoek door middel van de categorieën linksboven op de pagina of via een trefwoord naar het artikel van uw voorkeur.
  1. Na het selecteren van het artikel kunt u, na het lezen van de productinformatie, kiezen uit: maat van het artikel, eventueel beschikbare stoffen/kleuren en het aantal artikelen die u wilt bestellen. Hierna kunnen ook complementaire artikelen worden uitgezocht. U moet hierbij denken aan de bescherming en aankleding van uw aankoop. Als laatste kunt u kiezen of u de bestelling wilt afhalen in één van onze filialen of de bestelling wilt laten bezorgen en eventueel monteren.
  1. In het volgende scherm ziet u de inhoud van uw winkelwagen tot nu toe. Bent u nog niet klaar met winkelen? Kies dan voor de optie linksonder om verder te winkelen. Bent u wel klaar met winkelen? Controleer dan voor de eerste maal uw bestelling (aantal, bezorgen en/of monteren) en voer een eventuele promotiecode in. Rechtsonder staat het totaalbedrag van uw bestelling. Kies nu voor de optie “volgende stap”.
  1. Doorloop nu het scherm met uw persoonlijke gegevens. Vergeet hierbij niet alle essentiële velden in te vullen. Moet uw bestelling elders worden afgeleverd dan het opgegeven adres? Vink dan rechts deze optie aan. U kunt nu een alternatief adres invullen. Onderaan de pagina kunt u nog opmerkingen of suggesties plaatsen in het kader. Wilt u op de hoogte blijven van lopende actie van Matras Direct? Vink dan deze optie aan. U kunt nu de algemene voorwaarden doorlezen alvorens u de optie aanvinkt. De algemene voorwaarden zijn ook te lezen op de homepagina.
  2. Controleer voor de laatste keer uw bestelling en druk onderaan de pagina “bestelling verzenden”.
  3. Uw bestelling is nu verzonden. Wanneer u heeft gekozen voor montage zal er op korte termijn contact met u opgenomen worden per email of telefoon voor verdere afhandeling van uw bestelling. Overige artikelen worden per direct verzonden.

Assortiment
De getoonde producten op de website zijn een gedeelte van het Matras Direct assortiment en zijn online te bestellen. In onze MD winkels is een veel grotere collectie exclusieve boxspring bedden en vele specialistische maatwerk producten. Wanneer u voor uw boot of caravan een speciaal op maat gemaakt matras nodig bent. Neem de mal mee naar de winkel. En de adviseurs helpen u verder.

Outlet aanbiedingen
De artikelen met een OP=OP label kunnen alleen in een winkel met voorraad afgehaald worden. De aantallen worden per winkel met voorraad onder
het artikel getoond. De voorraad wordt dagelijks om 0.00 uur geüpdatet.

Web Only aanbiedingen
Artikelen met een webshop-only label zijn alleen via de webshop te bestellen. En liggen niet in de MD showrooms. Levering geschiedt altijd vanuit het Webshop centraal magazijn. Deze producten zijn altijd gegarandeerd de laagste prijs in Nederland. Wekelijks worden alle prijzen op de markt van hoogwaardige producten vergeleken en indien nodig naar onderen aangepast. Voordelige alternatieven, voordelige import of artikelen waarvan wij niet zeker weten of ze toxische stoffen bevatten. Nemen wij nooit op in het assortiment. Dit is 1 van de meest unieke Matras Direct service punten. Om de laagste prijs garantie voor alleen de beste kwaliteit te kunnen hanteren moeten er zo weinig mogelijk handelingen worden uitgevoerd.

Bezorgkosten
Bestellingen boven de  €20,-        -         gratis bezorging
Bestellingen onder de  €20,-        -         €4,95 bezorgkosten

Bezorging Waddeneilanden:

Kleine pakketten en matrassen.
Deze worden zonder meerprijs geleverd op de Waddeneilanden.

Grote pakketten en zendingen.
Bezorgingen voor op de Waddeneilanden gelden tot aan het depot voor het desbetreffende eiland. Het vervoer van het depot naar het eiland dient u zelf te verzorgen. Voor Texel leveren wij tot aan het depot in Den Helder. Voor Vlieland en Terschelling leveren wij tot aan het depot in Harlingen. Schiermonnikoog en Ameland leveren wij aan in het centraal depot te Leeuwarden of elk andere afleveradres aan de vaste wal in Nederland door u gewenst.

Bezorging in België
Voor België gelden de zelfde tarieven als in Nederland.  

Grote artikelen/pakketten (zoals boxsprings, bedden en kasten) worden door Matrasdirect geleverd op afspraak. De matrassen en kleine pakketten versturen we met een pakketdienst (DPD of PostNL). Op de avond voor uitlevering ontvangt u een track&trace code per mail.
Wanneer u niet thuis bent op het moment van aflevering, wordt het pakket bij de buren aangeboden (wanneer u dit wenst). Mocht het zo zijn dat zij ook niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij een afhaalpunt, bij u in de buurt, geleverd.