Splittopdekmatras Essenz
Uit voorraad leverbaar. Bezorgd binnen 2 werkdagen.

2.300,00 1.150,00


Bestel dit artikel
Gratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Splittopdekmatras Essenz
Kern:Traagschuim D65
Hardheid:Zacht
Dikte:7cm
Tijk:Afritsbaar
Luxe topdekmatras uit de de Essenz® collectie, met een 7cm dikke kern van drukverlagend visco-elastisch schuim (traagschuim). Met de eigenschap om perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en drukpunten te verminderen. Duizenden ventilatiekanalen zijn aanwezig om uw lichaam op de juiste temperatuur te houden en het vochtverlies te kanaliseren.
Het topdekmatras is voorzien van een tijk met een koolstofdraad dat beschermd wordt door een mantel van nylon. Hiermee glijdt de elektrische lading (E-smog) van de slaper af, waardoor de slaap dieper en rustiger wordt. De zachte tijk is stofafstotend, perfect wasbaar en behoudt zijn werking.
Het Essenz topdekmatras zal bij lichamelijke klachten een geweldige aanvulling zijn boven op uw matras(sen). En voor iedereen die op zoek is naar een zachter comfort.

De Essenz® collectie

Deze drukverlagende collectie bestaat uit kussens, matrassen en topdekmatrassen. Alle producten zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en met de grootst mogelijke zorg voor u ontwikkeld. Waarbij u de zekerheid heeft gebruik te maken van producten die vrij zijn van schadelijke stoffen.


 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Molton Hoeslaken Splittopdekmatras
160x210-220 47,95
Hoeslaken Jersey Splittopdekmatras
160x200 41,95
Molton Split Extra Hoge Hoek
160x210-220 99,95
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s