Upgrade Oplegmatras
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
Volgende werkdag niet thuis? Geef je voorkeursdag aan in het vakje opmerkingen.


Dit product wordt GRATIS verzonden!

Garantie
CBW

85,00


Bestel dit artikelGratis verzending vanaf €20,-
Koop veilig en vertrouwd
Betaal zoals u wilt
Upgrade Oplegmatras

Je huidige matras biedt niet altijd het comfort dat je zoekt. Een Upgrade® oplegmatras kunt je bovenop ieder ander matras leggen dat nog in goede staat verkeert. Zo creëert je het drukverlagende comfort en bezorgt iedereen zichzelf een betere nachtrust.

De Upgrade topdek, zo lekker, je voelt je gewichtloos... Dus verhoog DIRECT het comfort met de UPGRADE topper.

De Upgrade Matrastopper is de perfecte oplossing om je huidige matras van een extra "upgrade" te voorzien. De traagschuim matrastopper zorgt voor een drukverlagende werking. Daarnaast staat de Nasa technologie garant voor een altijd schone, beschermende en anti-allergische toevoeging aan je matras. Tevens overbrugt de Upgrade matrastopper de vaak als hinderlijk ervaren naad tussen 2 matrassen. Het gaat heel eenvoudig direct op je matras, en de hoeslaken en moltonhoes gaan er makkelijk over heen. Er is rekening mee gehouden dat het perfect gaat passen want het is aan alle zijden 1 cm. smaller zodat het perfect passend is met het bedtextiel. Er komt 4 cm. hoogte bij dus het past eenvoudig onder je hoeslaken. En bovendien het oplegmatras heeft een anti-slip werking waardoor het prettig correct blijft liggen.
Let op: Het is een toevoeging aan je slaapsysteem. Indien je bed reeds kuilvorming vertoont of onvoldoende dragend vermogen heeft, dan is het raadzaam in ieder geval je matras te vervangen. Deze kan dan juist dankzij de UPGRADE topper weer jaren meegaan. En check de hoekhoogte van je hoeslaken. Een goed hoeslaken  heeft een hoekhoogte van 25 cm.
Ook ideaal voor mee op vakantie!

-        Eenvoudig op te rollen
-        Licht in gewicht ca. 5 kg. 1 pers. maat.  

Wat is traagschuim, ook wel veel nasa, slowfoam, essenz  of memoryfoam genoemd …. Het is een "warmtegevoelig" schuim dat zacht wordt door warmte. De lichaamstemperatuur maakt het schuim zacht en vormt zo naar uw lichaam en maakt als het ware een "mal" van uw lichaamsvorm. Hierdoor ontstaat er nergens meer overdruk op het lichaam waardoor de doorbloeding niet word afgekneld. Traagschuim werkt daarom drukverlagend maar biedt ook ondersteuning. Ook heeft traagschuim een enorme punt-elasticiteit en ontstaat er een evenwichtige drukpuntverdeling.

 

Mensen die dit artikel kopen, kopen ook vaak
Hoeslaken Katoen Jersey
180x200 20,95
Molton Hoeslaken
180x200 25,95
Hoofdkussen Balinda Original
60x70 19,50
DOOR U BEKEKEN
Upgrade Oplegmatras