Bestel & bezorg informatie


De bestelprocedure bij Matrasdirect.nl is snel en simpel.

  • Alles wordt duidelijk aangegeven tijdens het bestellen.
  • Vanaf 20,- euro worden de artikelen gratis thuis geleverd.
  • Tenzij het bepaalde artikelen uit de outlet zijn. Deze kunnen worden gehaald op de locatie waar ze staan.

Bepaalde boxspring bedden hebben ook extreem lage afhaal prijzen. Deze kun je halen op de locatie naar keuze. Bestel je een complete boxspring set dan nemen wij later contact op om een afspraak in te plannen. Alle overige artikelgroepen worden direct geleverd door DPD en/of Post NL, waarvan je een bevestiging en track and trace krijgt per mail.

Groot assortiment

De getoonde producten op de website zijn een gedeelte van het Matrasdirect.nl assortiment en zijn voordelig online te bestellen. In de MD winkels staan veel meer exclusievere boxspring bedden en vele specialistische maatwerk matras producten. Wanneer er voor de boot of caravan een speciaal op maat gemaakt matras moet komen. Neem de mal mee naar de winkel. Of mail ons de maten.

Binnen Nederland en België is levering op zaterdag ook mogelijk. Geef uw voorkeursdag van aflevering aan bij 'opmerkingen' terwijl u de bestelling plaatst.

De voordeligste slaapproducten in de Benelux

De aangeboden producten zijn altijd gegarandeerd de laagste prijs in de Benelux. Wekelijks worden alle prijzen op de markt van hoogwaardige producten vergeleken en indien nodig naar onderen aangepast. Voordelige alternatieven, voordelige import of artikelen waarvan wij niet zeker weten of ze toxische stoffen bevatten, nemen wij nooit op in het assortiment. Dit is 1 van de meest unieke Matras Direct service punten. Om de laagste prijs garantie voor alleen de beste kwaliteit te kunnen hanteren moeten er zo weinig mogelijk handelingen worden uitgevoerd.

Bezorgkosten

Bestellingen boven de  €20,--gratis bezorging
Bestellingen onder de  €20,--€4,95 bezorgkosten

Bezorging Waddeneilanden:

Bedtextiel, Matrassen, Topdekmatrassen, Hoofdkussens en overige textiel:
Deze worden zonder meerprijs geleverd op de Waddeneilanden.

Grote pakketten zoals kasten en boxspring zendingen:

Bezorgingen voor op de Waddeneilanden gelden tot aan het depot voor het desbetreffende eiland. Het vervoer van het depot naar het eiland dient men zelf te verzorgen. Voor Texel leveren wij tot aan het depot in Den Helder. Voor Vlieland en Terschelling leveren wij tot aan het depot in Leeuwarden of Harlingen. Schiermonnikoog en Ameland leveren wij aan in het centraal depot te Leeuwarden of elk ander gewenst afleveradres aan de vaste wal in Nederland.

Bezorging in België

Voor België gelden de zelfde tarieven als in Nederland.
Grote artikelen/pakketten (zoals boxsprings, bedden en kasten) worden door Matrasdirect geleverd op afspraak. De matrassen, topdekmatrassen, bedtextiel en overige kleinere pakketten versturen we met een pakketdienst (DPD of PostNL). Op de avond voor uitlevering ontvangt u een track&trace code per mail. Wanneer er niemand thuis is op het moment van aflevering, wordt het pakket bij de buren aangeboden (wanneer men dit uitdrukkelijk wenst). Mocht het zo zijn dat zij ook niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij een afhaalpunt, dichtbij in de buurt geleverd.


 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet
s