Bestel & bezorg informatie van Matrasdirect

Wanneer je een bestelling plaatst bij Matrasdirect willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken. De stappen wijzen voor zich en bezorgen doen we vanaf een bestelling van 50,- al gratis!

Bestellingen op werkdagen voor 15:00 verwerken we dezelfde dag. Bestel je iets groots zoals een complete boxspring set, dan nemen wij contact met je op om een leveringsafspraak in te plannen. Alle overige artikelen worden direct geleverd door DPD en/of PostNL, waarvan je een bevestiging en track&trace volgcode in de mailbox ontvangt.

Een uitzondering op deze regel is wanneer je een product uit onze outlet koopt. Deze kunnen worden afgehaald op de desbetreffende Matrasdirect locatie.

Bezorgkosten van Matrasdirect

Bestellingen boven de €50,- gratis bezorging
Bestellingen onder de €50,- €4,95 bezorgkosten

Bezorging Waddeneilanden

Matrassen, topdekmatrassen, bed textiel, hoofdkussens en overige textiel worden zonder meerprijs geleverd op de Nederlandse Waddeneilanden!

Voor grote pakketten zoals kasten en boxspring zendingen geldt een bezorging tot aan het depot van het betreffende eiland. Het vervoer van het depot naar het eiland dien je zelf te verzorgen.

Depots
Texel – Den Helder
Vlieland & Terschelling – Leeuwarden of Harlingen
Schiermonnikoog & Ameland – Centraal depot Leeuwarden
(Of elk ander gewenst afleveradres aan de vaste wal in Nederland)

Levering in België

Voor België gelden de zelfde tarieven als in Nederland.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet