Bestel & bezorg informatie van Matrasdirect

Wanneer je een bestelling plaatst bij Matrasdirect willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Naast de gebruikelijke betaalmethodes bieden wij ook mogeljkheden aan zoals Afterpay en In3 en bezorgen doen we vanaf een bestelling van 50,- al gratis!

Wanneer je de gewenste producten hebt toegevoegd aan het winkelwagentje krijg je nog een paar vragen.
Het zijn de gebruikelijke vragen zodat we weten waar we het pakket heen moeten sturen, op welke manier je wenst te betalen en je kan hier bijvoorbeeld ook kiezen om het pakket op te halen bij een van onze winkels.
Op de volgende pagina rond je de gekozen betaalmethode af. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor IDeal krijg je een pagina met een QR code voor de app, maar ook de mogelijkheid om je bank te selecteren en door te gaan naar hun website.

Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je gelijk een bevestigingsmail. Dan weet je dat de bestelling goed bij ons is binnengekomen. Controleer natuurlijk altijd even of alles goed staat op de bevestigingsmail.

Bestellingen op werkdagen voor 15:00 verwerken we dezelfde dag. Bestel je iets groots zoals een complete boxspring set, dan duurt de levering iets langer omdat dit met een speciale pakketdienst gaat. Alle overige artikelen worden direct geleverd door DPD en/of PostNL, waarvan je een bevestiging en track&trace volgcode in de mailbox ontvangt.

Bezorgkosten van Matrasdirect

Bestellingen boven de €50,- gratis bezorging
Bestellingen onder de €50,- €6,95 bezorgkosten

Levering in België
Voor België gelden dezelfde regels als bij zendingen in Nederland, maar zijn hier de verzendkosten €8,95 onder de 50 euro.

Niet thuis aanwezig?

Bent u niet thuis aanwezig wanneer de bezorger langs komt zal de bezorger het proberen bij de buren. Mocht dit ook niet lukken zal het pakket geleverd worden bij een parcelshop bij u in de buurt waar u het pakket op kan halen wanneer u het uitkomt.

Vertraging van mijn pakket?

Alhoewel het overgrote gedeelte van de bestellingen op de beloofde dag geleverd wordt blijven we afhankelijk van de pakketdiensten en soms zullen wij ook een fout maken. Hou er rekening mee dat, ondanks dat wij en onze vervoerders natuurlijk onze best doen om dat te voorkomen, je pakket een enkele keer vertraging kan hebben. Zoals het oude spreekwoord zegt "je moet geen oude schoenen weggooien voor je nieuwe hebt".

Bezorging Waddeneilanden

Matrassen, topdekmatrassen, bed textiel, hoofdkussens en overige textiel worden zonder meerprijs geleverd op de Nederlandse Waddeneilanden! De levering duurt mogelijk wel iets langer omdat de pakketten met de boot mee moeten en overgedragen moeten worden aan een plaatselijke bezorger.

Voor grote pakketten zoals kasten en boxspring zendingen geldt een bezorging tot aan het depot van het betreffende eiland. Het vervoer van het depot naar het eiland dien je zelf te verzorgen.

Depots
Texel - Den Helder
Vlieland & Terschelling - Leeuwarden of Harlingen
Schiermonnikoog & Ameland - Centraal depot Leeuwarden
(Of elk ander gewenst afleveradres aan de vaste wal in Nederland)