Betaal mogelijkheden van Matrasdirect

Online aankopen kun je bij Matrasdirect betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk en veilig online aankopen afrekenen, in je eigen vertrouwde Internetbankier omgeving van je bank.

in3

Kies in3 en spreid jouw betaling door in 3 keer te betalen zonder extra rente. U kunt voor deze betaaloptie kiezen bij bestellingen vanaf 50 euro.

Creditcard

Wij accepteren creditcard betalingen van Visa, Mastercard en American Express.

PayPal

Betalen is ook mogelijk via het saldo van je PayPal-rekening.Hiervoor berekenen wij een toeslag van 3,5%.

Mister Cash voor Belgische klanten

Belgische klanten kunnen betalen via Mistercash. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 2%.

Riverty (Voorheen AfterPay)

Riverty voert voor www.matrasdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om de/het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.Hiervoor berekenen wij een toeslag van 3%

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

Overboeking

Je betaald via de bank en houdt rekening met een langere verwerktijd van 1 tot 2 dagen alvorens wij kunnen verzenden. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 1 euro.

Betaal mogelijkheden van Matrasdirect
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website of op akkoord drukt gaan we ervan uit dat je dat goedvindt Akkoord Nee, liever niet