Betaal mogelijkheden van Matrasdirect

Online aankopen kun je bij Matrasdirect betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk en veilig online aankopen afrekenen, in je eigen vertrouwde Internetbankier omgeving van je bank.

iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente

Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.

Hoe het werkt:

  1. Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:
    Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.
  2. Eerste betaling & verzending:
    Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.
  3. Vervolgtermijnen:
    De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.

Creditcard

Wij accepteren creditcard betalingen van Visa, Mastercard en American Express.

PayPal

Betalen is ook mogelijk via het saldo van je PayPal-rekening.Hiervoor berekenen wij een toeslag van 3,5%.

Mister Cash voor Belgische klanten

Belgische klanten kunnen betalen via Mistercash. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 2%.

Riverty (Voorheen AfterPay)

Riverty voert voor www.matrasdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om de/het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.Hiervoor berekenen wij een toeslag van 3%

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

Overboeking

Je betaald via de bank en houdt rekening met een langere verwerktijd van 1 tot 2 dagen alvorens wij kunnen verzenden. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 1 euro.

Betaal mogelijkheden van Matrasdirect