Slaapgarantie

De slaapadviseurs van Matrasdirect gaan graag met jou op zoek naar het matras dat voldoet aan al je wensen en behoeftes. Om er zeker van te zijn dat het matras je de juiste ondersteuning en ligcomfort biedt die jij er van verwacht, kun je kiezen voor een “Slaapgarantie”. Deze slaapgarantie houdt in dat je 10 weken de tijd krijgt om aan je nieuwe matras te wennen. Als tegen het einde van die periode blijkt dat de gewenning niet in treed. Gaan de slaapadviseurs van Matrasdirect opnieuw samen met jou opzoek naar het matras waar je wel jaren lang met plezier op slaapt!

Hygiëne

Om hygiënische redenen is de slaapgarantie van 10 weken alleen van kracht bij aanschaf van een slaapgarantie textielpakket, bestaande uit 2 moltons en een matrasonderlegger. Wanneer er een langere tijd dan 10 week gewenst is, kan dat in overleg met de slaapadviseurs van Matrasdirect.

Voorwaarden Slaapgarantie van Matrasdirect

  • De omruil garantie is alleen van kracht bij aankoop in één van onze winkels en wanneer bij de aankoop één van onze adviseurs is geraadpleegd en dit duidelijk op de aankoop bon wordt vermeld.
  • Matrassen dienen in schone en onbeschadigde staat te worden geretourneerd.
  • Slaapgarantie is van toepassing bij matrassen met een minimale stuksprijs van €500,- voor een 1-persoons matras en €1000,- voor een 2-persoons matras.
  • Wanneer mogelijk wordt enkel het interieur van het matras vervangen.
  • Matrassen die terugkomen uit de slaapgarantie worden tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht in onze outlet (uiteraard vermelden wij dit).
  • Zoek je, voor betrekkelijk weinig geld, een goed matras? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van onze outlets.

Je kan onze extra grote outlet-afdelingen vinden bij

Matrasdirect.nl Dronten
Matrasdirect.nl Wolvega
Matrasdirect.nl Klazienaveen