Veel gestelde vragen

Wat zijn de bezorgkosten als ik online bestel?

Als je een artikel bekijkt, verschijnt er onder dit artikel wat de bezorgkosten zijn. Bezorgkosten bedragen € 6,95. Bestel je boven de € 50,00? Dan is bezorgen helemaal gratis. Het is ook mogelijk om in een winkel van Matrasdirect.nl te bestellen. Wanneer je je bestelde matras, topdekmatras of bed textiel direct betaalt wanneer deze niet voorradig zijn, wordt je bestelling op zeer korte termijn gratis thuis bezorgd. Wil je liever na ontvangst betalen? Dan worden er € 35,00 bezorg- en administratiekosten in rekening gebracht.

- Bezorgkosten beneden € 50,00: € 6,95
- Bezorgkosten boven € 50,00: GRATIS
- Bezorgkosten levering na bestellen en betalen in winkel: GRATIS
- Bezorgkosten levering na bestellen in winkel en na ontvangst betalen: € 35,00

Wat is de levertijd van mijn product?

Bij elk artikel staat de verwachte levertijd aangegeven. Martrasdirect.nl heeft, als enige online specialist, alles in eigen voorraad. Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur? Dan krijg je jouw bestelling de volgende dag in huis. Bij grote pakketten zoals box spring bedden wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

In enkele gevallen kan het verzamelen van een bestelling iets langer duren dan de aangegeven levertijd, dit kan komen omdat populaire artikelen sinds kort niet voorradig zijn. Artikelen worden dan verzameld vanuit overige magazijnen in Nederland. Dit kost meer tijd.

Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat het bestelde product eerst dient te worden gefabriceerd.

Echter betekent op werkdagen een geplaatste bestelling bij Matrasdirect.nl in 99% van de gevallen dat je de producten, mits deze vóór 15:00 zijn besteld, de volgende dag in huis hebt! Wanneer dit niet het geval is krijg je hierover altijd bericht per e-mail.

Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?

Je bestelling wordt afgeleverd tot over de drempel van de voordeur van het opgegeven bezorgadres. Ook wanneer dit op een hogere etage is, of dat het een woning is op een hogere etage. Hou er rekening mee dat de voordeur de deur is waar de eerste deurbel is. Matrasdirect.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer de bestelling wegens hindernissen niet bezorgd kan worden.

Kan ik mijn bestelling ook laten monteren?

Ja, je kunt je bestelling laten monteren. Voor de montage komt er een professionele beddenspecialist bij u langs. Er worden per artikel juiste montagekosten getoond. Wanneer er geen montagekosten verschijnen op een productpagina is het niet mogelijk of nodig dit artikel te laten monteren.

Bij montage wordt het verpakkingsmateriaal door de beddenspecialist mee teruggenomen. Je dient zelf te zorgen voor het afvoeren van oude producten, deze producten worden niet meegenomen door de beddenspecialist.

Oude matrassen kwijtraken

Tegenwoordig kun je bij elke gemeente matrassen storten. De grootste recycle bedrijven hebben hun depots door heel Nederland verspreid. Het is de meest voordelige en juiste manier om van je oude matras/bed af te komen. Vele beddenwinkels bieden het meenemen van oude producten wel aan, echter wordt dit vors doorberekend in de producten om het een “gratis dienst” te kunnen noemen. Gratis is het zeker niet voor deze bedrijven. De kosten voor recycling voor bedrijven zijn erg hoog. Terwijl de particuliere kosten bij de gemeente afgifte in de meeste gevallen gratis zijn of niet boven de € 10,00 uitkomen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Op werkdagen wordt je bestelling direct verzameld en dezelfde dag verzonden wanneer je vóór 15:00 uur een bestelling plaatst. Je kan je bestelling dan de volgende dag verwachten.

Hoe zit het met retourneren van artikelen?

Op al onze leveringen is het herroepingsrecht van toepassing tenzij anders vermeld. Bekijk Herroepingsrecht/Retourneren voor meer informatie.

Kan ik extra informatie en/of ondersteuning krijgen?

Wij van Matrasdirect.nl geven je graag een passend advies over onze producten en de gewenste ondersteuning bij het plaatsen van een (online) bestelling. Je kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen tussen 08.15 en 17.45 uur: 088-9005005 (lokaal tarief). Onze showrooms zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:30 uur.

- Telefoon tussen 08:15 en 17:45: 088-9005005 (lokaal tarief)
- Showrooms geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur