Werken bij Matrasdirect.nl

Matrasdirect heeft een unieke collectie op het gebied van de meest voordelige boxspring bedden en matrassen, tevens kasten, slaapmeubelen en bed textiel van de beste kwaliteit De cultuur binnen de Matrasdirect organisatie kan getypeerd worden als ambitieus, informeel, open en hands on. Matrasdirect heeft een solide achtergrond en is een degelijk en financieel gezond bedrijf.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar fulltime en parttime

Slaapadviseurs (M/V)

Regio’s: Zwartewaterland - Friesland - Noordoostpolder - Zuid-Oost Drenthe - Groningen

Ben jij een commerciële, klantgerichte verkoopspecialist met ervaring in de woonbranche of andere hoogwaardige artikelen, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, reageer dan snel!

Jouw functie

In deze commerciële adviesfunctie werk je heel zelfstandig. Je ontvangt en adviseert klanten, voert verkoopgesprekken en draagt zorg voor het correct invoeren en verwerken van orders. Ook ondersteun je collega’s bij het verkopen wanneer dit nodig is.

Je houdt je bezig met het in ontvangst nemen, opslaan en inboeken van te verkopen artikelen, doet voorstellen voor optimalisatie van het verkoopproces, verzorgt product presentaties in de winkel, met het oog op verkoopbevordering en draagt zorgt voor een schone werkomgeving.

Wat wij van jou vragen?

  • Commercieel werk- en denkniveau, liefst met ervaring
  • Enige jaren ervaring in de woonbranche is een pré
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en hebt een hand-on mentaliteit
  • Je hebt voldoende doorzettingsvermogen
  • Beschikbaarheid op zaterdagen

Arbeidsvoorwaarden

Matrasdirect kent marktconforme arbeidsvoorwaarden en biedt je een unieke mogelijkheid om zelfstandig te groeien in een werkomgeving met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei.

Dienstverband: Parttime en Fulltime
Startdatum: Per direct

Heb je interesse?

  • Mail je cv en motivatiebrief naar: info@matrasdirect.nl
  • Acquisitie door derden naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.