Biologisch slapen


Natuurlijke matrassen van ecologisch en biologisch materiaal

Matrasdirect.nl is hét adres voor matrassen van natuurlijke materialen. Biologisch, natuurlijk slapen doe je op de natuurlijke matrassen van 100% natuurlatex, zuiver scheerwol, echt paardenhaar, biologisch katoen. Gecertificeerd en fair trade!
Biologisch topdekmatras
Een topper (topdekmatras) geeft extra comfort, beschermt je matras en houdt het matras langer schoon en fris. Bij Matrasdirect.nl heb je de keuze uit toppers van biologisch natuurlatex met biologische katoen, wol, paardenhaar, kashmir of zijde. Een topdekmatras gebruik je bijvoorbeeld ook als je je bestaande bed zachter wilt maken.

Natuurlijke kussens van ecologische en biologische materialen

Hoofdkussens van dons, kapok en biologisch katoen, biologische wollen kussens, kussens van natuurlatex.  Een fijn kussen is belangrijk om goed te kunnen slapen en om uitgerust wakker te worden. Biologische latex kussens zijn heerlijk comforttabel en elastisch en geven een perfecte ondersteuning aan hoofd en nek.

Biologisch katoenen dekbedovertrek, biologisch katoenen hoeslaken en biologisch katoenen handdoeken

Heerlijk zacht, schoon en gifvrij slapen onder een biologisch dekbed vraagt natuurlijk om een biologisch katoenen dekbedovertrek.