Waarin Matrasdirect.nl ook uniek is

De MD Plaza stores en enkele premium shops hebben tevens een specialisatie in bedden uit het absolute topsegment van de markt. Deze bedden worden exclusief in showrooms aangeboden.

Handgemaakt, sfeervol en exclusief voor de laagste EU prijs

Het gaat om handgemaakte en zeer sfeervolle boxspring bedden, biologische en andere handgemaakte matrassen. Ook zijn de meest luxe topdekmatrassen verkrijgbaar. Redelijk uniek als je ziet dat op kwaliteit niet bezuinigd is, maar we het jou als klant zeer voordelig kunnen aanbieden. We zijn zelfs meer dan de helft goedkoper dan elders in Europa.

Lage kostprijs en geen marketingkosten

Door grotendeels bij Nederlandse, maar ook deels bij andere zeer gerenommeerde beddenbouwers uit Italië, Frankrijk en Engeland gegarandeerde afname afspraken te maken, zakt de kostprijs met 30%. Door niet mee te doen met de kostbare marketing labels besparen we nog eens zo’n 40%.

Daarom kan Matrasdirect jouw product zo’n 50% goedkoper aanbieden dan andere aanbieders. Jarenlang slapen in hetzelfde bed als die uit de meest luxe hotelsuite uit het topsegment. En dat voor de voor de prijs van één nacht!

- Wij als CBW erkende specialist met ruim 24 jaar ervaring zeggen dan ook kijk en vergelijk zoveel je wilt.