Veilig matras voor je kind

Om matrassen in containers van China naar Nederland te vervoeren worden allerlei ongedierte bestrijdingsmiddelen en schimmelwerende producten gebruikt. Die trekken in de matrassen en blijven daar wel zeven jaar zitten. Er is geen instantie die de veiligheid van matrassen controleert. Gebruik je verstand en kies voor een verantwoord matras zodat je zeker weet dat je gezond slaapt.

De gebruikte schuim materialen uit Nederland zijn veilig! De meeste van de grotere megaconcerns kopen de matrassen via voormalig Oost- Europa, China en andere verre landen. Matrasdirect.nl produceert haar matrassen in Nederland. De materialen toegepast in de matrassen van MD zijn de meest veilige verkrijgbaar.

Pas op voor onveilig schuim en latex met agressieve additieven!

Bijvoorbeeld de broomhoudende stoffen zijn erg giftig en moeilijk afbreekbaar in het milieu. Steeds meer legt Matrasdirect.nl de nadruk op de beste mogelijke materialen. Wanneer verkrijgbaar biologisch en altijd Ecotex gecertificeerde materialen. Ook hier willen we een voorloper in zijn.

Opgroeiende kinderen veilig laten slapen

Kies voor je kind altijd voor veilige matras materialen van Nederlandse makelij. Daarmee voorkom je contact met giftige stoffen en verlaag je de kans allergische reacties, irritaties aan luchtwegen en kwalen die zichtbaar worden op langere termijn.

Wist je dat je bijna een derde van je leven in bed ligt? En dat het lichaam van je kind die nachtrust nodig heeft om informatie te kunnen verwerken, om te herstellen en te groeien. Jijzelf maar zeker je opgroeiend kind moet niet in contact komen met schadelijke stoffen.

Als je op zoek gaat naar een veilig matras of een matras van natuurvriendelijke materialen, betaal je altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit bij Matrasdirect. Alleen bedrijven met goedkope import kunnen voordeliger aanbieden. Gelijkwaardige veilige aanbieders blijken altijd veel duurder te zijn.