Amerikaanse matrassen

Een Amerikaan wenst zijn/haar matras dik, groot, comfortabel en van een altijd perfecte kwaliteit welke een lange levensduur garandeert. Wanneer je een Amerikaans matras vergelijkt met de normen van een Europees matras, is de Amerikaanse norm stevig, wat in de Benelux vergelijkbaar is met medium.

Typisch Amerikaans

Een passie voor betere materialen, innovatie en vakmanschap. Dat is wat zo kenmerkend is aan de originele Amerikaanse matrassen. De ambachtelijke matrassenmakers nemen de tijd om matrassen te maken zoals het hoort. Deze trotse ambachtslieden staan voor de hoogwaardige materialen, verfijnde afwerking en extreme luxe en comfort. Dit typisch Amerikaans erfgoed houden ze in ere door het net iets meer, groter en luxer te maken.

De voordelen van een Amerikaanse matras

Amerikaanse matrassen zijn dé trend wanneer men moet kiezen voor een vervangend product voor het matras op een bestaande boxspring. Zo wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een groot formaat matras, (160,180 of 200) dit voorkomt de vervelende “naad” in het midden. De Amerikaanse matrassen zijn goed ventilerend en zorgen er tevens voor dat je geen matras topper meer nodig hebt!

De juiste ondersteuning voor je lichaam

Amerikaanse matrassen beschikken over een diepe ondersteuning dankzij individueel verpakte Advanced spring als basis, dit voorkomt en verlicht rugklachten.

Waarom een Amerikaanse matras van Matrasdirect?

Door onze kennis en contacten in Amerika en door het omzeilen van prijzige Europese Importeurs, zoals via de gewone kleinhandel verplicht is, kunnen we dit prachtige product eenvoudig (vrij van dure marketing merklabels) op de markt te brengen!

Op deze manier kunnen we een topklasse product aanbieden voor een prijs die minimaal 60% voordeliger is dan elders op de markt. De fabrieksgarantie daarentegen, blijft wel 100% conform. We houden ons aan de landelijke CBW voorwaarden, zoals deze ook bij de exclusieve winkels gelden, waar je wel de hoofdprijs voor een Amerikaanse matras betaald. Daarnaast verpakken wij jouw Amerikaanse matras op een dusdanige manier dat je deze probleemloos in elke gewenste ruimte krijgt.

Wist je dit over Amerikaanse matrassen?

  • Amerikaanse matrassen worden buiten de USA enkel in de meest exclusieve winkels verkocht.
  • Amerikaanse matrassen zijn veelal terug te vinden in het luxere segment hotelsuites.
  • Amerikaanse matrassen zijn dé trend voor het vervangen van je slappe, verouderdere boxspring matrassen, met of zonder doorgezakte topper.
  • Amerikaanse matrassen zorgen er door de dikte voor dat de hoogte van je slaapsysteem (matras en topper) gelijk blijft.
  • Amerikaanse matrassen hoeven niet te worden omgedraaid om de kwaliteit te behouden.
  • Je huidige boxspring, welke doorgaans makkelijk 25 jaar lang mee gaat, vormt de perfecte basis voor een luxueus Amerikaanse matras.